Forumdakiler 30 yıl sonra yorum yaparken@The_Erinch @Dosi @Angelica @Zeyno @ozmoturk @Bully @DarkLegenD @MasacRE
Forumdakiler 30 yıl sonra yorum yaparken@The_Erinch @Dosi @Angelica @Zeyno @ozmoturk @Bully @DarkLegenD @MasacRE
İğrenç..
Yaz gelse de kavun yesek. Görünce canım çekti. Karpuz var ama tadı yok herşey zamanında![]()
Romantiklikte zirve
“Zombi olsan kimi ısırırsın” sorusuna yanıt veren vatandaş:
— 🎙 Muhbir (@ajans_muhbir) February 1, 2025
“Hanımı ısırırım, kimi ısıracağım başka?
20 gün önce umreye gitti,
Gelsin her yerini ısıracağım.” pic.twitter.com/tYFkL34vKp
Aşıklar diye bir senaryo yazdım NetflixteRomantiklikte zirve
Olabilir reyiz ihtimal dahilindeAşıklar diye bir senaryo yazdım Netflixte
İse Adsız Aşıklar şimdide Yenisu olmasın
Now’un ismi
Adam harama el uzatmıyor en azından. .ssRomantiklikte zirve
evli zengin ve parlaklara yükselince sen uzatmış olmuyor musunAdam harama el uzatmıyor en azından. .ss
Yükselmekten öteye geçmediğim için olmuyorum tabiki.evli zengin ve parlaklara yükselince sen uzatmış olmuyor musun![]()
eeee hani arzu sabancı ablamın gönlünü kazanıp handeyi şutluyordun 😱Yükselmekten öteye geçmediğim için olmuyorum tabiki.![]()
Tenezzül bile etmem onlar gelsin ayağıma.eeee hani arzu sabancı ablamın gönlünü kazanıp handeyi şutluyordun 😱
İğrenç..
Yaz gelse de kavun yesek. Görünce canım çekti. Karpuz var ama tadı yok herşey zamanında![]()
Durumu anlamadıno konunun altında öyle şeyler yazma dedim. Goy goy kısıtlayan yok
![]()
@Maskeli Fedai melununun can çekişirkenki görüntüleri ortaya çıkmış
Başka bir şeyin acısını çekiyor gibi. .ss@Maskeli Fedai melununun can çekişirkenki görüntüleri ortaya çıkmış@MasacRE @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @Angelica @ozmoturk @Royal_Highness @Bully @cookies
Bir şöyle uzun ilişkin olmamış yazıkBaşka bir şeyin acısını çekiyor gibi. .ss
Bir adamla ömür mü geçer safoz musun.
O bnm diyoloğumduBir adamla ömür mü geçer safoz musun.![]()
Rüyanda zaar.O bnm diyoloğumdu![]()
@Gerekli24 fiziksel engelden dolayı değil de ortam olmadığı için vedalaştık halı sahayla8 (Hayrola umarım fiziksel bir engel yoktur)
Yürüyüş yapmak?
Ha iyi o zaman@Gerekli24 fiziksel engelden dolayı değil de ortam olmadığı için vedalaştık halı sahayla![]()
Rüyanda zaar.![]()
Serhat için ikisi de hala haklıymış@Gerekli24 fiziksel engelden dolayı değil de ortam olmadığı için vedalaştık halı sahayla![]()
Ekin ağır basıyor.
Kuzzz bak sıvacılar yakalanmışEkin ağır basıyor.![]()