Ağla
------
Queen zirvede onu ancak baş Queen Nagi geçebilir@Dosi @Angelica @serhatt @MasacRE @Yakamoz-Asi @Bully @The_Erinch @TenTen
Haftalık Performans Tablosu#Survivor2025 #SurvivorAllStar2025 #survivorekstra #05Şubat pic.twitter.com/EaBCPQRvf1
— Survivor Detay (@SurvivorDetay_) February 5, 2025
Kuduran sensin her zaman ki gibi.O anca kudurur ne cevabı
------
hep bademin mobingdendi okız sayılarını alıyor son 3 haftada 3 kere falan kaybetti
![]()
POYRAZ VE ALMEDAYI SHIPLEMISLER IMDAAAAT #Survivor2025 pic.twitter.com/NbJdoKpVWX
— Deniz (@shipciyizzz) February 6, 2025
İSMAİL vs. BATUHAN #Survivor2025 #SurvivorAllStar2025 #survivorekstra #DokunulmazlıkOyunu #06Şubat pic.twitter.com/Wv6u4cgGZH
— Survivor Detay (@SurvivorDetay_) February 6, 2025
ASENA vs. ALMEDA #Survivor2025 #SurvivorAllStar2025 #survivorekstra #DokunulmazlıkOyunu #06Şubat pic.twitter.com/9Yt95G23Zw
ADEM vs. VOLKAN #Survivor2025 #SurvivorAllStar2025 #survivorekstra #DokunulmazlıkOyunu #06Şubat pic.twitter.com/kN5G9qydti
Parkuru da atışı da çok kötüydü. Kendine gel Adem…İsmail evine dön .ss
------
9/9 yaptı bu gafta yenilmiyor tosunum@Dosi @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @Angelica
ASENA vs. ALMEDA #Survivor2025 #SurvivorAllStar2025 #survivorekstra #DokunulmazlıkOyunu #06Şubat pic.twitter.com/9Yt95G23Zw
— Survivor Detay (@SurvivorDetay_) February 6, 2025------
@Bully ağlıyor
ADEM vs. VOLKAN #Survivor2025 #SurvivorAllStar2025 #survivorekstra #DokunulmazlıkOyunu #06Şubat pic.twitter.com/kN5G9qydti
Şimdi hikmet kazanırsa sen gör eğlenceyiParkuru da atışı da çok kötüydü. Kendine gel Adem…
Dalga geçe geçe kazandıŞimdi hikmet kazanırsa sen gör eğlenceyi![]()
poyraz garanti sayı olduDalga geçe geçe kazandıPoyraz pert
Bugün sessiz takılıyor Hikmet![]()
HİKMET vs. POYRAZ #Survivor2025 #SurvivorAllStar2025 #survivorekstra #DokunulmazlıkOyunu #06Şubat pic.twitter.com/wUDmYo6sJQ
Sen şipledin herhalde yoksa dünya üzerinde senden daha şuursuz birinin olduğuna inanmam zaman alacak.Yılın çifti be@serhatt pert
@Emre Ozansoy @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @Angelica @Dosi
POYRAZ VE ALMEDAYI SHIPLEMISLER IMDAAAAT #Survivor2025 pic.twitter.com/NbJdoKpVWX
— Deniz (@shipciyizzz) February 6, 2025
Ne mana ben Yusuf’la shiplerdim poyrazı ikisi de egoist yakışırlardıSen şipledin herhalde yoksa dünya üzerinde senden daha şuursuz birinin olduğuna inanmam zaman alacak.![]()
Ne mana ben Yusuf’la shiplerdim poyrazı ikisi de egoist yakışırlardı
Neyse beğenen 525 kişi bar mesela senle poyrazı bir sen beğenirsin![]()
Soralım halka o zaman poyrazla serhat yakışır mıPoyraz bana yakışır herkes de buna alkış tutar best couple olduğumuz için.![]()
Morarmaya hazır ol.Soralım halka o zaman poyrazla serhat yakışır mı
@Dosi @Bully @Angelica @MasacRE @Yakamoz-Asi haydi oylamaya![]()
Ay ne moraracam be poyraz ünlü olmak için Mehmet Ali Erbil e damat olmaya çalışıyor yani seninle de olabilir her yol mübah gibi davranıyorMorarmaya hazır ol.![]()
Adam zaten ünlü. Bunlar senin safsatalarından ibaret.Ay ne moraracam be poyraz ünlü olmak için Mehmet Ali Erbil e damat olmaya çalışıyor yani seninle de olabilir her yol mübah gibi davranıyor![]()
Ayol ünlülüğün de seviyeleri varAdam zaten ünlü. Bunlar senin safsatalarından ibaret.![]()
ADEM vs. BATUHAN #Survivor2025 #SurvivorAllStar2025 #survivorekstra #DokunulmazlıkOyunu #06Şubat pic.twitter.com/mYWqc0MlmI