harika tümor mort
"Ben Efsun'u biliyorum!"#Bahar'ın yeni bölüm fragmanı yayında. 🌸 @ShowTV @mfyapimtv pic.twitter.com/te1bWYKvbN
— Bahar (@dizibahar) January 28, 2025
“Timur Hoca’yı ve Bahar’ı oradan sağ salim çıkarmak zorundayız!”#Bahar'ın yeni fragmanı yayında. 🌸 @ShowTV @mfyapimtv pic.twitter.com/OsL8k49L0d
— Bahar (@dizibahar) January 31, 2025
“Çok üzgünüm hastayı kaybettiğimiz için…”#Bahar'ın yeni bölüm ön izlemesi yayında 🌸 @mfyapimtv @ShowTV pic.twitter.com/EXMS5CHhGD
— Bahar (@dizibahar) February 3, 2025
Sana karşı böyle birleşiriz ancak. Gerçi senin gibi kolay bir lokma için birleşmeye de hiç gerek yok da neyse.
Kutsal ittifak.
Aynen öyle yeter çok konuştuKutsal ittifak.![]()
İki çelişkili ifadeSana karşı böyle birleşiriz ancak. Gerçi senin gibi kolay bir lokma için birleşmeye de hiç gerek yok da neyse.![]()
Gerçekler, yalnızca gerçekler.İki çelişkili ifade![]()
“Halanız birinci dereceden şüpheli gözüküyor…”#Bahar'ın yeni bölüm fragmanı yayında. 🌸 @ShowTV @mfyapimtv pic.twitter.com/6mlxZINDcz
— Bahar (@dizibahar) February 4, 2025
"Hayat tek bir gün, o da bugün…"#Bahar'ın yeni fragmanı yayında. 🌸 @ShowTV @mfyapimtv pic.twitter.com/yqt6NTtqnH
— Bahar (@dizibahar) February 7, 2025
Kutsal ittifak.![]()
Aynen öyle yeter çok konuştu![]()
34. Bölüm Fragmanı
“Halanız birinci dereceden şüpheli gözüküyor…”#Bahar'ın yeni bölüm fragmanı yayında. 🌸 @ShowTV @mfyapimtv pic.twitter.com/6mlxZINDcz
— Bahar (@dizibahar) February 4, 2025
@Emre Ozansoy bacım derine en derine gitmek istiyormuşAhhh erkommm.![]()
Yolu açık ola..
"Biz ne tür bir oyunun içine düştük?" #Bahar'ın yeni bölüm fragmanı yayında. 🌸 @ShowTV @mfyapimtv pic.twitter.com/csZ37Urdfl
— Bahar (@dizibahar) February 11, 2025
"Ben, Timur'un annesiyim..." #Bahar'ın yeni fragmanı yayında. 🌸 @ShowTV @mfyapimtv pic.twitter.com/4UZ8AFsXIU
— Bahar (@dizibahar) February 14, 2025
"Timur da okuldayken bir sevgilisi vardı..."#Bahar'ın yeni bölüm ön izlemesi yayında.🌸#Bahar bu akşam 20.00'de @ShowTV’de. @mfyapimtv pic.twitter.com/dVagO5DU3q
— Bahar (@dizibahar) February 18, 2025