Son Depremler Bilgi Akışı | Genel Yorum Konusu ⏰

Umarım birbirleri ile bağlantılı depremler değillerdir.

Takip etmek gerek önümüzdeki günlerde. Bana baglantili gibi geliyor. Önce 5 siddetinde Canakkale, sonra 4 siddetinde Bursa.

Ben 2017'de tatildeyken 6.6 siddetinde ege denizi depremini gece yasamistim, o gündür depremlere ilgim daha bir artti. Türkiye'de birkac gün icinde olan deprem sayisi 100-200 falandir, bu rakami yasadigim ülkede belki sene icinde ulasiliyor bircok dag olmasina ragmen.

• İlginç
Reactions: Royal_Highness
Yunanistan'da son 48 saatte yasanan depremler:

Santorini halki, adayi terk etmeye baslamis.

1738573793053.png

• Üzücü
Reactions: Royal_Highness
Son görüntü gercekse cok ciddi bir aktivite var. 5 büyüklügündeki deprem de bunu teyit ediyor. Allah korusun herkesi, insallah daha büyük bir deprem olmaz.
Gerçek gibi görünüyor.

"Santorini Adası sakinleri deniz ve hava yoluyla adayı terk ederken uzmanlar, 'Tüm senaryolara hazırlıklı olmalıyız' uyarısında bulundu."

Screenshot_20250203_154958_X.jpg

• Üzücü
Reactions: Yakamoz-Asi
büyük depremde ilk ege kıyılarımız etkileniyor. yunanistanın adaları etkileniyor. ayrıca ege sahillerimizdeki çoğu yerleşim yerimiz deniz doldurulması ile yapılmış.otel-cafe-zincir market-hastane-kamu kurumları-özel kurumlar vb liste uzar çok fazla yapı var. tsunami olursa depremden daha çok zarar görebiliriz.

büyük depremde ilk ege kıyılarımız etkileniyor. yunanistanın adaları etkileniyor. ayrıca ege sahillerimizdeki çoğu yerleşim yerimiz deniz doldurulması ile yapılmış.otel-cafe-zincir market-hastane-kamu kurumları-özel kurumlar vb liste uzar çok fazla yapı var. tsunami olursa depremden daha çok zarar görebiliriz.
Tsunami olmaz okyanus kenarı değil. Sular biraz yükselebilir ama Japonya'daki kadar değil.

Umarım daha da fazla olmaz sallantilar :(