27 Ocak 2012 Cuma Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Cuma Gecesi Ne İzlediniz ?

• Yalan Dünya (Kanal D)

Oy: 11 50.0%
  • Beyaz Show (Kanal D)

Oy: 7 31.8%
  • Adını Feriha Koydum (Show)

Oy: 4 18.2%
  • Hayat Devam Ediyor (ATV)

Oy: 5 22.7%
  • Bir Çocuk Sevdim (Star)

Oy: 0 0.0%
  • Bir Erkek Bir Kadın (Star)

Oy: 7 31.8%
  • Babam İçin (Fox)

• Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
Bir Cocuk Sevdim Kanal D de 2 reyting almamisdu. En az 4 reyting aliyordu

saçma total de 3 aliodu ab o civarlar aliyordu

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]BİR ÇOCUK SEVDİM[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:52:09[/TD]
[TD]01:39:35[/TD]
[TD]2,99[/TD]
[TD]7,1[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
2.99 2 denmez 3 denir bikere

abde

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD][/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:52:09[/TD]
[TD]01:39:35[/TD]
[TD]3,08[/TD]
[TD]7,8
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TABLE="class: cms_table, width: 603"]
[TR]
[TD="align: right"]15[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD="align: right"]4,23[/TD]
[TD="align: right"]9,75[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="align: right"][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD="align: right"]7[/TD]
[TD]KANAL D[/TD]
[TD="align: right"]5,14[/TD]
[TD="align: right"]12,04[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

23 Aralık sonuçları bunlar. Dizi Kanal D'de iken daha çok izleniyordu ama tabii o zamanlar karşısında Yalan Dünya yoktu...

Sharesi çok düşük Kanal D`de bu kadar düük değildi. Ayrıca Kanal D de 3 reyting almadı. Neyse ben reytingleri tartışmayacağım. İzlediğim dizinin birinci olup olmaması umurumda değil. İyi reyting alsın bitmesin yeterli. Ben o diziyi izliyorsam benim için 100 reyting alıyor. Bu kadar

[TR]
[TD]KANAL D[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]KANAL D[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

23 Aralık sonuçları bunlar. Dizi Kanal D'de iken daha çok izleniyordu ama tabii o zamanlar karşısında Yalan Dünya yoktu...
Evet dizi zaten Kanal D`de olduğu için izleniyordu. İyi bir dizi aslında. Ama rakipleri çok güçlü

[TR]
[TD]KANAL D[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

[TR]
[TD]KANAL D[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[/TABLE]

bu aranlarda iyi deil ben bu diziyi hayatta izlemem ama yalan dunya ab grubunu birbirine katti ezdi ferihayla hayat devam ediyor hesaba katmak lazım
Startv Eyvah Düsüyorum süpermis harbi ab aldigi oranlar bir çok diziyi geride birakiyor

Startv Basarili Olanlari

Muhtesem yüzyıl

Eyvah Düsüyorum

1 Erkek 1 Kadin

İffet

Düşler Sinaması

Pazar Gecesi Sinamasi

Basarısız Olanlar

Kalbim 4 Mevsim

Koyu Kırmızı

Bir Çocuk Sevdim İlk 25 girio ama çok parlak deil Startv Duy Sesimizi Haftada İki Güne Çıkar Sinama Kusagini Ya

Son düzenleme:
ucankusfocus28ocak1.jpg
</SPAN>

NOTLAR;</SPAN></SPAN>

'Ucankusfocus ratinglerinde, prime time'da dün Kanal D'nin sevilen dizisi 'Yalan Dünya' üçüncü haftasında da birinciliği kimselere kaptırmamış.. 'Focus' grubu geçen hafta, dizideki 'gülme efektlerinin' azaltılması konusunda uyarılarda bulunmuştu 'Yalan Dünya' ekibine.. Galiba mesaj yerine ulaşmış çünkü gülme efektleri daha seyrek kullanılıyor…</SPAN>

'Hayat Devam Ediyor'da ratingler düşünce ölen Abbas Ağa, diziye Hayat'ın kabuslarıyla geri döneceği iddia edilmişti.. Çünkü Abbas ölmüş ratingler düşmüştü… Herkesin nefret ettiği Abbas'ı 'Freddy'nin Kabusu' misali diziye geri döndürdüler ancak yine de 'ucankusfocus'ta üçüncü sırada yer aldılar. Bunun sebebi de 1- 'Yalan Dünya' gibi kaliteli bir diziyle aynı gün yayınlanmasının dezavantajı; 2- 'Adını Feriha Koydum'un heyecanın giderek artması oldu.
</SPAN>
Neredeyse tüm televizyon kanalları günün büyük bölümünü artık okulları tatile giren çocuklara ayırdı. Dün prime time ve gece kuşağında sürekli çocuklara yönelik filmler ekrana geldi. Fox'taki 'Asteriks ve Oburiks', TRT'de başrolünde Johhny Depp'in oynadığı 'Charlie'nin Çikolata Fabrikası, Kanaltürk'teki 'Elektra' bunlardan bazılarıydı ve büyük ilgi gördüler..</SPAN>

Sabah kuşağında en çok izlenen program 'Saba Tümer'di. 'Çocuklar Duymasın'daki çok oyuncular Beton Orçun ve Öykü'nün konuk olduğu programda bu ikilinin Saba Tümer ve diğer konuk Furkan Kızılay'a verdiği yanıtlar 'focus' grubunu hayrete düşürmüş ve ilgiyle takip edilmiş.</SPAN>

TNT'deki 'Magazin Dünyası' programında Galatasaray'ın yeni transferi Yiğit Gökoğlan'ın kameraları görünce bulunduğu yerden koşarak kaçması ilgiyle izlenmiş. Ayrıca program konuğu radyocu Funda Özkalyoncu'nun Ajda Pekkan'ın estetiklerini eleştirdiği anlar da dikkatle izlenmiş.
</SPAN>
Gece kuşağında 'Beyaz Show'un konukları 'Umutsuz Ev Kadınları' dizisinin oyuncuları ve Murat Dalkılıç'tı. Beyaz'ın formunda olduğu programda 'focus' grubu Murat Dalkılıç'ın 'Umutsuz Ev Kadın'ları oyuncularıyla yaptıkları 'Ele Güne Karşı' düeti ilgiyle izlenmiş.</SPAN>

Star'daki '1 Kadın 1 Erkek' Cuma ve cumartesi akşamlarına farklı bir alternatif getirdi. Dün hayli 'focus'lanmış.</SPAN>

TV 8'deki 'Medya Kralı'nda Ozan Doğulu'nun stüdyoya getirdiği ilginç müzik aletiyle Nilgün Belgün'ün hoş sohbeti ilgiyle takip edilmiş.
</SPAN>

Focus grubunun yanı sıra düşüncülerini aldığımız twitter-focus'culardan gelen bazı 'anlık' görüşler ise şöyle: </SPAN>

@sullmus</SPAN>
@ucankusfocus medya krali :) haftanin yorgunlugu okan bayülgenle cikar:))</SPAN>

@ecezdemir3</SPAN>
@ucankusfocus yenı buldum burayı arkadaslar sayesınde ılk önce küçük hanımefendi adlı diziyi izledim sonra hayat devam ediyor</SPAN>

@subit87</SPAN>
@ucankusfocus show tv- saba tumer, show tv'nin kahkaha makinasi sabayi izlerken, ondan cok gülüorum, tebrikler :)))</SPAN>

@erhanusta61</SPAN>
@ucankusfocus Tabiki Babam İçin</SPAN>

@kormayandost</SPAN>
@ucankusfocus beyaz show izliyorum konukları süper ötesi</SPAN>

</SPAN>

Moderatörün son düzenlenenleri:
Kanal D dün kısaltılmış olan Yalan Dünya'yı 20:15-22:15 arası yayınlayarak hata yaptı, hem kendi reytinglerini düşürdü hem de rakiplerinin kendi bittikten sonra reyting arttırmasına neden oldu. Dünkü bölüm bu kadar iyi olmasaydı zirveyi kaybedebilirdi. Umarım gelecek haftalarda 20:45-22:45 bandına yerleşir, Beyaz'ı da çok geç bırakmadan makul bir saate kadar uzatılır.

Kanal D dün kısaltılmış olan Yalan Dünya'yı 20:15-22:15 arası yayınlayarak hata yaptı, hem kendi reytinglerini düşürdü hem de rakiplerinin kendi bittikten sonra reyting arttırmasına neden oldu. Dünkü bölüm bu kadar iyi olmasaydı zirveyi kaybedebilirdi. Umarım gelecek haftalarda 20:45-22:45 bandına yerleşir, Beyaz'ı da çok geç bırakmadan makul bir saate kadar uzatılır.

Bence böyle devam edecektir. 20.45'e almazlar başlangıç saatini çünkü 45 dakika özet komedi dizisi için çok uzun. Bir de Yalan Dünya'nın tekrarı haftada 3-4 kez yayınlanıyor. İyice sıkıcı gelir seyirciye bu durum ve oranlar düşer bence :)

Bence böyle devam edecektir. 20.45'e almazlar başlangıç saatini çünkü 45 dakika özet komedi dizisi için çok uzun. Bir de Yalan Dünya'nın tekrarı haftada 3-4 kez yayınlanıyor. İyice sıkıcı gelir seyirciye bu durum ve oranlar düşer bence :)

Uzun özet iyi değil tabi ama bu şekilde reytingi düşmeye devam edebilir, az reyting alan bir saat aralığında yayınlanıyorlar.

Uzun özet iyi değil tabi ama bu şekilde reytingi düşmeye devam edebilir, az reyting alan bir saat aralığında yayınlanıyorlar.

Bu reytingleri almaya devam ederse sorun olmaz. Şu an reytingleri çok çok iyi bir sitcom için :) Ben pek sanmıyorum ciddi düşüş olacağını...

tablo beklenildiği gibi totalde adını feriha koydum 1.olmuş ama hayat devam ediyor atağa kalkarsa geçebilir ab de ise yalan dünya ilerleyen haftalarda düşebilir ama şuan iyi

tablo beklenildiği gibi totalde adını feriha koydum 1.olmuş ama hayat devam ediyor atağa kalkarsa geçebilir ab de ise yalan dünya ilerleyen haftalarda düşebilir ama şuan iyi

Dün çok reklam aldı gibi oldu, oda aşağı çekmiştir tabi. Ama 3. bölüm herkes için en iyi bölümdü herhalde.

Rakip dizilere saçmalık demeyi bırakalım. Gerçi benim de saçma bulduğum çok dizi var ama neyse, kalpleri kırmayalım.

hayat devam ediyor bi atağa kalksa geçecek :D

adini feriha koydum totalde arayi acarak zirveyi kapmis, AB de ise farki azaltmis bence en az 2 hafta sonra AB yide kapar.

HDE iki grubtada baya düstü bence AFK bitmeden birdaha zirveyi göremez.

Yalan dünya bir komedi dizisi olarak cok basarili ama bundaki en büyük etken oyuncu secimleri.

Beyaz Show u hangi Dizi oyunculari yükseltir diye tartisiyorduk UEK bu hafta baya yükseltmis, demekki KVP, ÖBGZK veya muhtesem Yüzyil oyunculari gelse AB de zirveye oynar.

Reyting listesine diklatlice bakarsak okullarin tatil oldugunu anlariz. Atv deki Adanali 3 reytingi görerek 30. Olmus, kanaltürkte yayinlanan emret komutanim da baya yükselerek 45. Olmus.