Uzak Şehir'de 'Murat Kurşun' Sürprizi! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
63,967
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
GiUyW5vXYAABNk0

Kanal D'nin AyNA Yapım imzalı sevilen dizisi 'Uzak Şehir'e sürpriz konuk.

Yönetmen koltuğuna Ahmet Katıksız'ın oturduğu, başrollerini Ozan Akbaba ile Sinem Ünsal'ın paylaştığı dizinin bu akşam yayınlanan yeni bölümünde şarkıcı Murat Kurşun izleyici karşısına çıktı.

Kurşun, dizinin sevilen oyuncuları Atakan Özkaya ile Dilin Döğer'in set arasında paylaştıkları video sonrasında kısa sürede ilgi odağı olan 'Mardinli Güzel Yarim' şarkısını tekrar yorumladı.
Uzak Şehir, yeni bölümüyle pazartesi 20.00'de Kanal D'de!

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Angelica and Dosi
Daha önce Murat Kurşun ile ilgili 3 konu açmışsın, adaşım onlardan dolayı demiştir. :A @xemrexxx
Haber konuları veya klip konuları açmak dinleyicisi olduğum anlamına gelmiyor :A
sen antilik kustuğun kaç Survivor yarışmasının konusunu açtın :A

bir de inkar ediyor işte benden kaçmaz:X nerede anadolunun bağrından komuş gelmiş, döşü kıllı, hafif göbekli var hepsi @Angelica ve @Dosi ye hitap eder:A
Patladınız ikinizde :A

Orası öyle. :A Ben xemrexxx'in o konuları görüp söylediğini düşünüyordum. :A
Sen geç orayı anlamadık sanki. Verdiğim cevaptan sonra ben öyle uygun gördüm dedi.
Gidip araştırmışsın, güzel bunu bende yapardım ama konu açan birisin. Biz kişiye kanala diziye bakmadan konu açan kişileriz. Biraz elde patladı bu durum kabul et :A

• İlginç
Reactions: Emre Ozansoy
Sen geç orayı anlamadık sanki. Verdiğim cevaptan sonra ben öyle uygun gördüm dedi.
Gidip araştırmışsın, güzel bunu bende yapardım ama konu açan birisin. Biz kişiye kanala diziye bakmadan konu açan kişileriz. Biraz elde patladı bu durum kabul et :A
Konuyu açarken etiket eklendiğinde daha önce aynı etiket ile açıldığında otomatik çıkıyor, bende açtıktan sonra bakmıştım. :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi