sen araştırmacı soruşturmacı bir fitne fesatsın herkes bilirBanane ben niye araştırıyorum ya![]()
Dur tahmin edeyim @12.Adam ‘ı etiketsiz yazdığın için o görmedi ve mesajlar yazdı. Sonra editleyip etiket ekledin ama unuttuğun bir şey var. Editlenerek eklenen etiket bildirimi gitmez
12.adam her mesajı görüp kendi konusunda mesajlara bakmaması onun hatası![]()
Cevap versek oy istediği diye ban atar bakmayız hatamız olur, hasbinallahOy verdiğime piṣman etti beni![]()
Alakaya maydonoz. Adama beğeni bile atmamışsınCevap versek oy istediği diye ban atar bakmayız hatamız olur, hasbinallah![]()
Cevap versek oy istediği diye ban atar bakmayız hatamız olur, hasbinallah![]()
Teşekkür ederim.Sen de bir yönden haklısın![]()
Daha şimdi gördüm bismillah bir dur gı.Alakaya maydonoz. Adama beğeni bile atmamışsın@Yakamoz-Asi
Nasıl şimdi gördün? Güldürü attığın mesajımın hem içeriği hemde alıntısı sana oy veren mesaj içeriyorTeşekkür ederim.
Daha şimdi gördüm bismillah bir dur gı.![]()
Nasıl şimdi gördün? Güldürü attığın mesajımın hem içeriği hemde alıntısı sana oy veren mesaj içeriyor
İnanma buna @Yakamoz-Asi
Olacakları ön görüp sizin yerinize hamlemi yaptımDakikalar geçtikçe oyumu sorgular oldum.@12.Adam
Nasıl şimdi gördün? Güldürü attığın mesajımın hem içeriği hemde alıntısı sana oy veren mesaj içeriyor
İnanma buna @Yakamoz-Asi
Dakikalar geçtikçe oyumu sorgular oldum.@12.Adam
Vallahi biraz evvel gördüm sabah 12 1 arası mesaj atmışsın. Reaksiyonumda birkaç saat sonra. 😡Olacakları ön görüp sizin yerinize hamlemi yaptım![]()
Dizi izlemeyi acilen azaltınṢimdi jeton düṣtü![]()
Faraşlı mı ? Süperge de var mı?Maraṣlı izliyorum bu aralar![]()
Çoğu zaman güldürü atıp geçiyorum. Boşa yoruluyoruzBeynim@Dosi
Basın açıklaması:Survivor da Barış’a Faraş dediğim için dizinin adına da uydu.Beynim@Dosi
Deme öyle denmez.Çoğu zaman güldürü atıp geçiyorum. Boşa yoruluyoruz![]()