2024 3. Tur | En Favori Üye 2024 | phoebebuffay VS Yakamoz-Asi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Dosi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangi Üye Çeyrek Finale Yükselsin?

• Yakamoz-Asi

• phoebebuffay

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Zaten 2020-2024 diye düşünmüştüm yaparsak. Sosyal medyanın etkisiyle aşırı hit şarkıları bilen o civarda insan çıkar diye düşünüyorum, bu yüzden yapılırsa yıl bazlı yapmaktansa klipsiz etkinliğindeki gibi birleştirerek yapmak daha mantıklı, sadece hitler yarışır. :A
Yaparsan ben 1. Sıradan konularına girişirim. :)

Zaten 2020-2024 diye düşünmüştüm yaparsak. Sosyal medyanın etkisiyle aşırı hit şarkıları bilen o civarda insan çıkar diye düşünüyorum, bu yüzden yapılırsa yıl bazlı yapmaktansa klipsiz etkinliğindeki gibi birleştirerek yapmak daha mantıklı, sadece hitler yarışır. :A
Tamamdır. Bunu yapacaksınız olarak kabul ediyorum :A
En kısa zamanda bekleriz :Z
En Favor Şarkı 2024’ü ileriki aylarda yaparız

Tamamdır. Bunu yapacaksınız olarak kabul ediyorum :A
En kısa zamanda bekleriz :Z
En Favor Şarkı 2024’ü ileriki aylarda yaparız
Yapabiliriz. :A

2024 zaten bu kadar hızlı yapılmasın, yılın sonlarında çıkan şarkılara haksızlık olur. Biraz daha zaman tanıyalım. :A
------

Yaparsan ben 1. Sıradan konularına girişirim. :)
Tamamdır, +1 daha garantilendi. :A

• Güldürdün
Reactions: Hobbit and Dosi
Yapabiliriz. :A

2024 zaten bu kadar hızlı yapılmasın, yılın sonlarında çıkan şarkılara haksızlık olur. Biraz daha zaman tanıyalım. :A
------

Tamamdır, +1 daha garantilendi. :A
Belirli kriterler getirileceği için bekletiyorum ama sonbaharda çıkanların limitini düşürürüz :A
Nisan veya Mayıs gibi düşünüyorum. Etkinlikler çoksa Eylüle atarım. Bakılır duruma :Z

Belirli kriterler getirileceği için bekletiyorum ama sonbaharda çıkanların limitini düşürürüz :A
Nisan veya Mayıs gibi düşünüyorum. Etkinlikler çoksa Eylüle atarım. Bakılır duruma :Z
Limitten ziyade halka inip iyice yayılmaları için bir 4 ay geçmeli diye düşünüyorum, daha eşit şartlarda yarışsınlar. Nisan-mayıs iyidir bence de. :A

• Harika
Reactions: Dosi