Fenerbahçe'den Defansa Takviye!

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
7,051
Puanı
1,060
Diego Carlos Fenerbahçe'de!

Sarı lacivertli kulüpten yapılan açıklamada Aston Villa forması giyen Diego Carlos ile prensip anlaşmasına varıldı.

31 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu 3 senedir Aston Villa forması giyerken, kariyerinde de Nantes, Sevilla gibi takımların formasını giymişti.

1737486703361.png

• Okudum
  • Beğendim
Reactions: Hobbit and 12.Adam
32 yaşındaki adama 10 milyon eur bonservis ödediler. akıllara zarar bir transfer.

Devamlılığı olan bir oyuncu. Bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeki 7 maçın 6'sında oynamış. Bize uyum sağlayacağını düşünüyorum. :)

32 yaşındaki adama 10 milyon eur bonservis ödediler. akıllara zarar bir transfer.
Ne kadar verildiği henüz açıklanmadı. :)

Devamlılığı olan bir oyuncu. Bu sene Şampiyonlar Ligi'ndeki 7 maçın 6'sında oynamış. Bize uyum sağlayacağını düşünüyorum. :)

10 milyon bonservis 4 milyon maaş. Bonservisi Fabrizio zaten söyledi. Maaşı da demezler muhtemelen ama ben diyeyim. Kötü oynadığı zaman muhabirleriniz zaten der. :)

10 milyon yazıyordu bir çok sayfada. Aynı anda hepsinin yalan haber yapacak durumu yok. :D üç aşağı beş yukarı o civarlardadır. 4 de maaş verilmişse kesinlikle sağlıklı bir transfer değil.

31 yaş 1o M £ Uçurum parası bide 3-4 maaş tertemiz soygun :)

• Beğendim
Reactions: S.G.A.T.