Galatasaray 3-3 Dinamo Kiev | Uefa Avrupa Ligi 7. Hafta Maçı

Hobbit

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
4,436
Puanı
410
1000007721.jpg

Galatasaray'ın, Avrupa Ligi macerası Dinamo Kiev maçı ile devam ediyor. Uefa Avrupa Ligi 7. haftasında Galatasaray Istanbul'da, Dinamo Kiev'i konuk edecek. Avrupa maçında Galatasaray'a başarılar dileriz. Vurduğunuz gol olsun.

Galatasaray-Dinamo Kiev maçı bugün saat 18.30'da Rams Park stadyumunda oynanacak.

Maç ile ilgili görüşlerinizi bu konunun altına yazabilirsiniz. İyi seyirler..

• Harika
Reactions: 12.Adam
Galatasaray XI: Muslera, Kaan Ayhan, Davinson, Abdülkerim, Jakobs, Berkan, Torreira, Mertens, Yunus, Barış Alper, Osimhen.
Dinamo Kiev XI: Neshcheret, Tymchyk, Bilovar, Mykhavko, Vivcharenko, Buyalskyi, Mykhailenko, Shaparenko, Voloshyn, Vanat, Kabaiev.

Dk 6
Gol: Sanchez
Asist: Mertens
Galatasaray 1-0 Dinamo Kiev

Dk 22
Gol: Abdülkerim
Galatasaray 2-0 Dinamo Kiev

Son düzenleme:
Dk 45
Gol: Vanat.
Galatasaray 2-1 Dinamo Kiev
İlk yarı sonucu.

İyi başladık ama yine gol yedik gol yemeden bir maç geçiremiyoruz. En son ne zaman golsüz bir maç geçirdik hatırlamıyorum.

• Beğendim
Reactions: Hobbit
3-2 oldu. Galatasaray rahat maç izlettirmez.

Osimhen her topu kaleye vurarak atakları yok etmeye devam etsin. Davinson aşağı yönlü grafiğini devam ettiriyor. Muslera zaten evlere şenlik.

• Beğendim
6 maçta 1 gol atmış takımdan 3 gol yedik...
Her maç gol yiyoruz. Defansımız golcü tamam ama her gelen atak gol tehlikesi.
Bu kadar çok pozisyon verirsek normal...

• Beğendim
Bu sonuç çok kötü oldu. Dinamo Kiev’i yenip Avrupa işini garanti altına alacaktık. Rakip ilk puanını bizden aldı.

Okan Buruk yine Avrupa’ya havlu atıp ligde şampiyon mu olacaksın. Öyle efsane olamazsın yalnız.

• Beğendim
Enteresan bir maç oldu. Ne ara nasıl 3/3 oldu anlamadık. Ayrıca Barış Alper yokları oynuyor.

Bu maç ligde olsaydı GS resmi hesabı şimdi ilk golü paylaşırdı. Amigoları da 3. golde faul vardı diyor olurdu. Yabancı VAR yetmez yabancı orta hakem de istiyorum.

• Olmamış
Reactions: S.G.A.T.
Son dakikalarda şans golüyle kazanamadığımız için çok sevindim. RFS, Elfsborg, Kiev hepsinde aynı şey oluyor. Her maç kalende 2-3 gol görerek Avrupa'da başarı elde edemezsin. Eninde sonunda patlayacaktı. İyi oldu. Savunmada isimlerle ilgili değil genel bir sorun var. Net bir kaleci sorunumuz var ne yazık ki. Bir de mümkünse Osimhen artık her atağı sonuçlandırmaya çalışmasın.

Okan ve GS yatsın kalksın Osimhen'e dua etsin yoksa bu sezon ne hoca ne başkan kalırdı.