her Gün konudasın bir de izlesen beni sollarsınKörler sağırlar birbirini ağırlar sana naşşş.
her Gün konudasın bir de izlesen beni sollarsınKörler sağırlar birbirini ağırlar sana naşşş.
Etiketlemezsen adımımı bile atmam. Deneyelim mi?her Gün konudasın bir de izlesen beni sollarsın
etiketlememe gerek yok sen damlarsın biri mutlaka kulağını çınlatırEtiketlemezsen adımımı bile atmam. Deneyelim mi?
Deneyelim işte eğer etiketlemezsen ASLA gelmem.etiketlememe gerek yok sen damlarsın biri mutlaka kulağını çınlatır
------
badem e bakın senemciğinin adı yazılmasın diye Kaan a ne destek verdi 😱 @Bully @MasacRE @The_Erinch @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 132475
dur gııı şükür elendiDeneyelim işte eğer etiketlemezsen ASLA gelmem.
Banane be.dur gııı şükür elendi
------
💩 💩 kaan seneye tekrar gelmek istiyor
------
aaaa Ayşe arkadan Batu için mi kazan diyor doğuşa ne oluyor gııı o adada 😱 @Emre Ozansoy
------
@Bully de ağlıyor
Sen rahat ol, kanın yerde kalmadı Savaş ağabey...
serhata alalım savaş abiyiBanane be.
GEBER.serhata alalım savaş abiyi
@Angelica nın maraşı garanti sayısı yapmış balon Kaan ablan Melo gibi erkek seçimin berbat olduğu için tek yatıyonn galiba yazıkYatıyorum bb.
O kadar bağırma boşa mı gitti şimdi?
Sen ömür boyu tek yatacaksın onu napçass?@Angelica nın maraşı garanti sayısı yapmış balon Kaan ablan Melo gibi erkek seçimin berbat olduğu için tek yatıyonn galiba yazık
Yeto kız iki gün içinde 10 kere aynı şeyi attın. Bunak seni .ss
Sen de 1000.kez aynı şeyi yazdın neyse ki bnmki göze hitap ediyor en azındanYeto kız iki gün içinde 10 kere aynı şeyi attın. Bunak seni .ss
Ne yazdım qız?Sen de 1000.kez aynı şeyi yazdın neyse ki bnmki göze hitap ediyor en azından