Yakında snn gibi olur buNilay kim ki onun için yas tutsunlar ayol, en gerçekçi bu ikisi.![]()
Yakında snn gibi olur buNilay kim ki onun için yas tutsunlar ayol, en gerçekçi bu ikisi.![]()
En iyisini yapıyorlar.sürekli akılları sekste olduğu için sana öyle gelmiştir![]()
GEÇ BİLE KALDI .ss
Queen beEn iyisini yapıyorlar.
------
GEÇ BİLE KALDI .ss
Resul bey ters döndü mezarında. 😱
Kız sen de böyle güldürmek istiyormuşsun Ünal erkeklerini 😱Resul bey ters döndü mezarında. 😱
Karşılıklı güldürelim birbirimizi.Kız sen de böyle güldürmek istiyormuşsun Ünal erkeklerini 😱
Aynı sendeki muhafazakarlıkKarşılıklı güldürelim birbirimizi.![]()
Bende bir tane var onun da derdi yetiyor fazlasını istemem.
Eee ben boşuna demedim bir gün herkesler parlakçı olacak diye.![]()
Nursema'nın duvar kağıdı 🫡🫠 pic.twitter.com/wR82pabOAb
— Mrs.Ka (@Rosachanceka) January 17, 2025
Feyza’nın storyde yeni bölümün ilk sahnesini paylaşması… bu bölüm Firaz Nursema öpüşmesi ile bitiyormuş #kızılcıkşerbeti pic.twitter.com/E8oehEV5Ir
— KATYA (@_hasekisultan) January 17, 2025
Ay bu kadını nasıl dizide tutuyorlar hala pes!Kızı kılıklı kadın 😱 @Dosi @Aserat @offensive @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Royal_Highness @Bully @MasacRE @tekin @12.Adam @ozmoturk
Feyza’nın storyde yeni bölümün ilk sahnesini paylaşması… bu bölüm Firaz Nursema öpüşmesi ile bitiyormuş #kızılcıkşerbeti pic.twitter.com/E8oehEV5Ir
Torpile bak .ssAy bu kadını nasıl dizide tutuyorlar hala pes!
tüm castı toplamışlar nilay'ı alkışlatıyorlar kahkaha attım #kızılcıkşerbeti pic.twitter.com/AYMEm0RZPk
— ferhunde (@ferhundere) January 17, 2025
Sırf egosu tatmin olsun annesine bu sahneyi zorla yazdırtmadıysa ben de bir şey bilmiyorum.Torpile bak .ss
tüm castı toplamışlar nilay'ı alkışlatıyorlar kahkaha attım #kızılcıkşerbeti pic.twitter.com/AYMEm0RZPk
— ferhunde (@ferhundere) January 17, 2025
Kızı kılıklı kadın 😱 @Dosi @Aserat @offensive @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Royal_Highness @Bully @MasacRE @tekin @12.Adam @ozmoturk
Nursema'yı öldürmek gerek.Kızı kılıklı kadın 😱 @Dosi @Aserat @offensive @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Royal_Highness @Bully @MasacRE @tekin @12.Adam @ozmoturk
Ne demek niye? Gül gibi oğlanın aklını çelip baştan çıkarmış.
Sen sanki fırsatın olsa yapmazdınNe demek niye? Gül gibi oğlanın aklını çelip baştan çıkarmış.
Ben yaparım, o yapamaz.Sen sanki fırsatın olsa yapmazdın@serhatt