o da queen in kalbinin güzelliğinden hepAlmeda destek çıktı bir de Adem’e puzzle konusunda
Aferin Meryem
o da queen in kalbinin güzelliğinden hepAlmeda destek çıktı bir de Adem’e puzzle konusunda
Aferin Meryem
Ben de aksine hangisi daha kötü karar veremedim
bakalım sevginin puzzle ı çenesi kadar iyi miBen de aksine hangisi daha kötü karar veremedim
Burada bu iki manyağın ne yaptığını hiç anlamadım anlamayacagım da takımın sayı kazanması bunlara yaramıyor şekil a da mevcut 😂😂
ademin dengesi bozuldu puzzle ı görünceBurada bu iki manyağın ne yaptığını hiç anlamadım anlamayacagım da takımın sayı kazanması bunlara yaramıyor şekil a da mevcut 😂😂
Yüzde yüz haklı
Sema nasıl yenildi gıııYüzde yüz haklı
Sema form tutturamadı çerez rakiplere bile zorlanıyor enteresan. ssSema nasıl yenildi gııı
bademle ikisi emekli olmalı yerlerine türabı ve nagiyi getirsin macunSema form tutturamadı çerez rakiplere bile zorlanıyor enteresan. ss
Öyle yaparsa beni kaybeder Acunbademle ikisi emekli olmalı yerlerine türabı ve nagiyi getirsin macun
senin yerine @Dosi ve @Maskeli Fedai dahil olur daha kuvvetli bir katılım olur gibiÖyle yaparsa beni kaybeder Acun
Ben gidersem yorumlaşacak kimse bulamaz ve ortada kalırsın, iyi düşünsenin yerine @Dosi ve @Maskeli Fedai dahil olur daha kuvvetli bir katılım olur gibi
------
şampiyonalar şampuan oldu
@12.Adam anti nagihan yorumları ile gelir bence yalnız bırakmazBen gidersem yorumlaşacak kimse bulamaz ve ortada kalırsın, iyi düşün
Yaparım affetmem sevdiklerime kimse sataşamaz.Dün de kapak yapmıştın çarpığa, etti 2