Çekiç , sorgu odası yüzünden mi ?![]()
gııı @MasacRE @Bully @Mr.At @DarkLegenD @Yakamoz-Asi için katalog hazırladıko çok hepcilmiş öyle insanları sevmem benim standartlarım var öyle herşeyi kabul edememetsem bile tadilattan geçmesi lazım
![]()
gııı @MasacRE @Bully @Mr.At @DarkLegenD @Yakamoz-Asi için katalog hazırladıko çok hepcilmiş öyle insanları sevmem benim standartlarım var öyle herşeyi kabul edememetsem bile tadilattan geçmesi lazım
![]()
gııı @MasacRE @Bully @Mr.At @DarkLegenD @Yakamoz-Asi için katalog hazırladıkseçip beğenip alsınlar 3er 5er tane
@Dosi @Angelica @Royal_Highness @cookies @ozmoturk @Zeyno @serhatt @Emre Ozansoy
beğendin bakıyorum hepsi senin olsun o zaman
Nesini beğeneceğim be senin arkadaşların yüzüyormuş seni de çağırmışlar.beğendin bakıyorum hepsi senin olsun o zaman![]()
bende uçak korkusu var yanlarına gidemeyeceğim için bom arkadaşım olamazlarNesini beğeneceğim be senin arkadaşların yüzüyormuş seni de çağırmışlar.![]()
Gerçekten mi?bende uçak korkusu var yanlarına gidemeyeceğim için bom arkadaşım olamazlar![]()
niye yalan söyleyimGerçekten mi?![]()
Niye doğru söyleyesin ?niye yalan söyleyim![]()
gııı @MasacRE @Bully @Mr.At @DarkLegenD @Yakamoz-Asi için katalog hazırladıkseçip beğenip alsınlar 3er 5er tane
@Dosi @Angelica @Royal_Highness @cookies @ozmoturk @Zeyno @serhatt @Emre Ozansoy
Gece gece yapmayın şöyle şeyler. .ss
senin ilgi alanında değiller kiGece gece yapmayın şöyle şeyler. .ss
Kabus görmek istemiyorum. .sssenin ilgi alanında değiller ki![]()
9. sıradakini seçtimgııı @MasacRE @Bully @Mr.At @DarkLegenD @Yakamoz-Asi için katalog hazırladıkseçip beğenip alsınlar 3er 5er tane
sana biri yetmez9. sıradakini seçtim![]()
sudan karşıya geçmek için hipoların birinden diğerine sek sek oynayarak geçmek şart tek tek gidiyoruzsana biri yetmez![]()
o çok hepcilmiş öyle insanları sevmem benim standartlarım var öyle herşeyi kabul edememetsem bile tadilattan geçmesi lazım
![]()
@Angelica nın altın günü kankasına bakın 😱 @Dosi @Royal_Highness @Zeyno @The_Erinch @Bully @MasacRE @Emre Ozansoy @ozmoturkGece gece yapmayın şöyle şeyler. .ss
Bir umut sonuna kadar bekledim aradan çekip çıkarılabilecek birisi çıkar belki diye ama nafile. Hepsi birbirinin kopyası maalesef video büyük bir hayal kırıklığıgııı @MasacRE @Bully @Mr.At @DarkLegenD @Yakamoz-Asi için katalog hazırladıkseçip beğenip alsınlar 3er 5er tane
o çok hepcilmiş öyle insanları sevmem benim standartlarım var öyle herşeyi kabul edememetsem bile tadilattan geçmesi lazım
![]()
Gece gece yapmayın şöyle şeyler. .ss
Parayı bulunca @Mr.AtBir umut sonuna kadar bekledim aradan çekip çıkarılabilecek birisi çıkar belki diye ama nafile. Hepsi birbirinin kopyası maalesef video büyük bir hayal kırıklığı![]()
bu adam ölmedimi hala
@Yakamoz-Asi Rüyama eski ev arkadaşım girdi İstanbul’u canavarlar bastı hatta İsviçre İsveç canavar saldırısına uğradı