2024 En Favori KuruYemişde YarıFinal Zamanı (Kaju & Antep Fıstığı & Fındık)

En Favori KuruYemiş Hangisi Olsun? Yarı Final Zamanı (2 Oy Hakkınız Var)

• Kullanılan toplam oy
    23
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

The_Erinch

Konu Sahibi
Süper Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,941
Puanı
1,060
Antep Fıstığı
Fındık

İdeal bir yarı final. Hangisi kaybederse yazık olacak. Benim iki tercihim şu şekilde oldu :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Sen altı üstü kajusun yarı finalde işin ne.

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: tekin
kaju ve finduk tabiki :A
------

Sen altı üstü kajusun yarı finalde işin ne.
kaju gibisi varmı atıyorsun ağzına eriyor adeta:D
oysa şam fıstığı yarım saat kabuğundan çıkarmakla uğraşıyorsun :D hemde kabuğu daha önce çitlenmiş ikiye ayrılmış geliyor önüne, ona rağmen içindekine ulaşmak büyük çaba gerektiriyor :D
hem ben başkasının çitlediği fıstığı yemem adamlar dişleriyle fıstığın ucunu kırıp kırıp bize yollasın birde biz dişleyelim olacak iş mi ? :A

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
kaju ve finduk tabiki :A
------

kaju gibisi varmı atıyorsun ağzına eriyor adeta:D
oysa şam fıstığı yarım saat kabuğundan çıkarmakla uğraşıyorsun :D hemde kabuğu daha önce çitlenmiş ikiye ayrılmış geliyor önüne, ona rağmen içindekine ulaşmak büyük çaba gerektiriyor :D
hem ben başkasının çitlediği fıstığı yemem adamlar dişleriyle fıstığın ucunu kırıp kırıp bize yollasın birde biz dişleyelim olacak iş mi ? :A
Kaju tatsız, tuzsuz basit bir yiyecek. Şam fıstığının bir havası, tarihi var. Alakası yok bir birleriyle :A

• Güldürdün
Reactions: tekin
Kaju tatsız, tuzsuz basit bir yiyecek. Şam fıstığının bir havası, tarihi var. Alakası yok bir birleriyle :A
işte çitlenmiş olarak önümüze gelince havası iniyor şam fıstığın :D geriye az yalanmış ikinci el fıstık kalıyor:A

• Güldürdün
Reactions: S.G.A.T.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...