İkiside kabulüm![]()
tutmayın @Angelica yıCanı cehenneme.
Neyse ben Şerbo izlemeye kaçıyorum bb. .ss
İkiside kabulüm![]()
tutmayın @Angelica yıCanı cehenneme.
Neyse ben Şerbo izlemeye kaçıyorum bb. .ss
Tutmayalım da seni yok etsin.
sus gızzz zaten yaşlanmışsın hala konuşuyonn bakTutmayalım da seni yok etsin.![]()
Sen kendine bak benden daha yaşlısın.
ben minyon tipliyim herkes küçük gösterdiğimi söylüyorSen kendine bak benden daha yaşlısın.![]()
Yalanlarınla sana iyi günler.ben minyon tipliyim herkes küçük gösterdiğimi söylüyor
neyse Almeda Queen i izlicez akşam seninle uğraşamam@Dosi @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno @12.Adam @tekin
bundan korkulur bu neymiş herkül gibi ? bu adamı basket topu gibi yere çarptıra çarptıra potaya sokarben minyon tipliyim herkes küçük gösterdiğimi söylüyor
neyse Almeda Queen i izlicez akşam seninle uğraşamam@Dosi @Bully @MasacRE @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy @Angelica @Zeyno @12.Adam @tekin
Bende baby face olduğum için yaşımı duyan herkes çok daha genç gösterdiğimi söylüyor kudur.ben minyon tipliyim herkes küçük gösterdiğimi söylüyor
çıkarları vardır ondan diyorlardırBende baby face olduğum için yaşımı duyan herkes çok daha genç gösterdiğimi söylüyor kudur.![]()
Herkes sen mi ayol.çıkarları vardır ondan diyorlardır![]()
ben senin gibi kara kuru sevmem azıcık balık etli,renkli olacakHerkes sen mi ayol.![]()
Aaa sen sevme zaten. Ne münasebo. 😱ben senin gibi kara kuru sevmem azıcık balık etli,renkli olacak![]()
Annem annem.
görkem i de öyle çağırmıştıAnnem annem.Dualarla çağırıyor beni.
![]()
Sonumuz benzemesin. .ssgörkem i de öyle çağırmıştı![]()
bundan korkulur bu neymiş herkül gibi ? bu adamı basket topu gibi yere çarptıra çarptıra potaya sokar![]()
@Yakamoz-Asi yi de böyle kandırmışlar yazık beBende baby face olduğum için yaşımı duyan herkes çok daha genç gösterdiğimi söylüyor kudur.![]()
orjinali kibariyenin kızı gibi@Yakamoz-Asi yi de böyle kandırmışlar yazık be@Dosi @Bully @MasacRE @Emre Ozansoy @Zeyno @Angelica @Hazem @Alemdar @The_Erinch