O Ses Türkiye'nin Dördüncü Jüri Üyesi Belli Oldu! | TV8

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,056
Puanı
1,061
Gg8Aub_X0AEj2m6

TV8'in sevilen yarışması O Ses Türkiye'nin yeni sezonu için hazırlıklar sürüyor.

Yapımcılığını Acun Medya'nın üstlendiği, bu sezon jürisinde Hadise, Gökhan Özoğuz ve Beyazıt Öztürk'ün yer alacağı yarışmanın dördüncü jüri üyesi de belli oldu. Son dönemin çıkış yapan genç şarkıcısı Melike Şahin ilk kez yarışmada jüri koltuğuna oturacak.

O Ses Türkiye, yeni sezonuyla 25 Ocak Cumartesi 20.00'de TV8'de!

Kaynak: Müge Dağıstanlı

Hayırlı olsun.

Ben arabesk, fantazi tarafı ağır olacak bir juri bekliyordum.

Iyyy iğrenç bir seçim olmuş. Bunun müzik olarak ne gibi bir vasfı var ki? Kaç senesini doldurmuş müzik hayatında. Hiçbir programını izlemediğim Macun'un programlarını izlememek için güçlü bir neden daha. (Kendisini ayrıca sevmiyorum -Melike Şahin)

• İlginç
  • Okudum
Reactions: Dosi and 12.Adam
Şaşırtıcı oldu açıkçası, beklemiyordum. Programa yepyeni bir soluk getireceği belli, Acun akıllı bir kart oynamış. :A

Survivor izlemiyorsundur herhalde artık, onun yerine bu hamle ile birlikte O Ses için ekran karşısına geçiyoruz bu sezon. :A @dreamy

Fav10.Net olarak Favori Sarki 2023'de birinci sectigimiz sanatci O Ses Türkiye'de jüri koltuguna oturdu. Fav10.Net'in medyaya etkisi büyük :A :A :A @Dosi @Bully @phoebebuffay @12.Adam :A
Kesinlikle takip ediliyoruz. Bu ilk kez olan bir durum değil :A
Çok doğru seçim mi emin değilim ama Hadise’den daha iyi olduğu kesin 👍
Iyyy iğrenç bir seçim olmuş. Bunun müzik olarak ne gibi bir vasfı var ki? Kaç senesini doldurmuş müzik hayatında. Hiçbir programını izlemediğim Macun'un programlarını izlememek için güçlü bir neden daha. (Kendisini ayrıca sevmiyorum -Melike Şahin)
Hadise olduysa Melike hayli hayli olur.
2011 senedinden beri bu piyasada.
Şöylede bir yazı var hakkında ayrıca:
2017 yılında Fransız yönetmen Tony Gatlif'in Djam isimli filminde seslendirdiği üç şarkı ile yer aldı ve aynı yıl filmin dünya prömiyeri öncesinde Cannes Film Festivali'nde bir konser verdi.

Kesinlikle takip ediliyoruz. Bu ilk kez olan bir durum değil :A
Çok doğru seçim mi emin değilim ama Hadise’den daha iyi olduğu kesin 👍

Hadise olduysa Melike hayli hayli olur.
2011 senedinden beri bu piyasada.
Şöylede bir yazı var hakkında ayrıca:
Okudum ve hâlâ seçilebilecek bir kalibresi olduğunu düşünmüyorum. Hadise için de aynı şey geçerli. :)

Son düzenleme:
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
İyi ve sürpriz bir seçim. Uzun zamandır güncel popüler isimlerden katılan olmuyordu, yarışmaya yeni soluk katacaktır. :Z

Şaşırtıcı oldu açıkçası, beklemiyordum. Programa yepyeni bir soluk getireceği belli, Acun akıllı bir kart oynamış. :A

Survivor izlemiyorsundur herhalde artık, onun yerine bu hamle ile birlikte O Ses için ekran karşısına geçiyoruz bu sezon. :A @dreamy
Zaten yarışmayı özlemiştim, şimdi Melike Şahin gibi kalite katacak bir sanatçının gelmesi hevesimi daha çok arttırdı. :A

Sınavdan sonra izleyebilirim. O zamana kadar zaten ön elemeler biter, düellolar başlar. Yarışmanın en zevkli dönemleri yani. :A

• Güldürdün
Reactions: phoebebuffay
Zaten yarışmayı özlemiştim, şimdi Melike Şahin gibi kalite katacak bir sanatçının gelmesi hevesimi daha çok arttırdı. :A

Sınavdan sonra izleyebilirim. O zamana kadar zaten ön elemeler biter, düellolar başlar. Yarışmanın en zevkli dönemleri yani. :A
Ben ilk bölümleri kesin izlerim, sonrasını bilemiyorum. Haftada 1 ya da 2 gün yayınlanacak gibi zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: dreamy