Kavruğum yerine bu gideydi keşke, ahhh ahhhhh
Ahh ahhh şaka bir yana forum @xemrexxx çeneesi olmadan olmaz
Kavruğum yerine bu gideydi keşke, ahhh ahhhhh
Kavruğumsuz oluyorsa onsuz hayli hayli olur.Ahh ahhh şaka bir yana forum @xemrexxx çeneesi olmadan olmaz
seni yakıp kavurmalıKavruğumsuz oluyorsa onsuz hayli hayli olur.
seni yakıp kavurmalı
instagram acil lütfen.Sana Halil Fırat gibi cevap vereceğim ne bu ateşe merakın anlamadım kiii
Aykut sana atardı diye hatırlıyorum.Ne konuda ne manada? Bu şarkıyı @Yakamoz-Asi vesilesi ile duymuştum. Bana bir kutlama konumda hediye etmişti. Aşırı severim. Modumu yükseltir. Forumdaki inişli çıkışlı zamanlarımda yeni başlangıcın simgesidir.
Neyse sohbete çevirme olmasın:
Eylem candir can
Yok yanlış hatırlıyorsunAykut sana atardı diye hatırlıyorum.
Kolay gelsin sonra konuşuruz ,ben hep buralardayım yoksam memleketine gezintiye çıkıyorum anlarsın ya.Yok yanlış hatırlıyorsun
Neyse benim işe geçmem gerekiyor.
kızzz bak sıvacılar ertem Şener yüzünden tepki görüyor sen de fırsattan istifade forum sıvacılarını banla bence @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @MEnes falan hep gereksiz bence @12.Adam da yarı sıvacı sayılır onu da uçurabilirsinYok yanlış hatırlıyorsun
Neyse benim işe geçmem gerekiyor.
kızzz bak sıvacılar ertem Şener yüzünden tepki görüyor sen de fırsattan istifade forum sıvacılarını banla bence @Sherlock @MasacRE @DarkLegenD @Maskeli Fedai @MEnes falan hep gereksiz bence @12.Adam da yarı sıvacı sayılır onu da uçurabilirsin
Ekli dosyayı görüntüle 132108
o ne demek gııı sanki hem evde çocuk baktın hem kariyer yaptın, ne tırnağı ne kazımasıGitmeden seni şikayet eder öyle giderim. Artık koymaz bana ben bulacağımı buldum, tırnaklarımla kazıyarak bu noktaya geldim.