Allah Allah seni daha 2 aydır etiketliyorum nereden hep sarışın paylaştığımı biliyorsun@Dosi @Yakamoz-Asi @Bully
Emre ben sana 2 tane harf verdim, artık yani bulamadıysan daha ne diyeyim yahu.
Allah Allah seni daha 2 aydır etiketliyorum nereden hep sarışın paylaştığımı biliyorsun@Dosi @Yakamoz-Asi @Bully
nerede dedin gıııEmre ben sana 2 tane harf verdim, artık yani bulamadıysan daha ne diyeyim yahu.eskiler iyi bilir kendisini
![]()
2.harf neydi
yok 2 harf dedim dedin ya , biri -s diğerineydi zaten söylemişsin işte , tekrar ediverBul araṣtır![]()
yok 2 harf dedim dedin ya , biri -s diğerineydi zaten söylemişsin işte , tekrar ediver![]()
valla bu patavatsızlığı , forum bilgisi ver goygoycu destereyi andırmıyor değil ama o şopar kendi nickinden girerdi , uğraşmaz bu işlerleekim bilir neresinde nickin
![]()
valla bu patavatsızlığı , forum bilgisi ver goygoycu destereyi andırmıyor değil ama o şopar kendi nickinden girerdi , uğraşmaz bu işlerle![]()
Ne derdin var hayırdır?
Merak ettim.Efkarliyiz bu aksam, iki cümleye sigmaz bosver abi.. gecer gider bu aksam da..
Bu pintiye yemek mi ısmarlıcan yahuuu 🤪🤣Geçmiş olsun adresini ver hemen bir yemek soyleyeyom benden keyfin yerine gelsin yanına içeceği ayarlarsin sen@Yakamoz-Asi
@The_Erinch
Zor günde destek olmak yakışır bize. Gel ben yemeğini sen icecegini ısmarlaBu pintiye yemek mi ısmarlıcan yahuuu 🤪🤣
Dur gideyimde süt alayım 🙃🙃Zor günde destek olmak yakışır bize. Gel ben yemeğini sen icecegini ısmarla![]()
Kral üzdün yakamoz reyizi @Yakamoz-AsiDur gideyimde süt alayım 🙃🙃
Sen ona benim süt alacağımı mı zannettin yahuuu..Kral üzdün yakamoz reyizi @Yakamoz-Asi