bazinga
Admin
- Reaksiyon puanı
- 51,597
- Puanı
- 1,060
- Web Sitesi
- izleryazar.com
Aynen değişiklik yok. Kestiremeyeceğimiz oylar var ama yani burada her an her şey olabilirBurası bıraktığım gibi. Oranlar 1 saat öncesi ile aynı 5-6 oy gelmesine rağmen @Bully
O değilde daha 24 saat bile olmadı. Bırak 20 oy, 25 gelmiş bileAynen değişiklik yok. Kestiremeyeceğimiz oylar var ama yani burada her an her şey olabilir![]()
Demek ki napıyoruz bundan böyle sabahtan açıyoruzO değilde daha 24 saat bile olmadı. Bırak 20 oy, 25 gelmiş bilesabah erken açmanın meyvesi
![]()
O değilde daha 24 saat bile olmadı. Bırak 20 oy, 25 gelmiş bilesabah erken açmanın meyvesi
![]()
Demek ki napıyoruz bundan böyle sabahtan açıyoruz
Sabahtan şimdiye 25 oy mükemmel valla![]()
oy süresi 2 gün ideal bundan dolayıDemek ki napıyoruz bundan böyle sabahtan açıyoruz
Sabahtan şimdiye 25 oy mükemmel valla![]()
Geçen 2 küsür gün diye söylendin. Yok öyle.Yarın akṣama kapatın gitsin![]()
Yarın akṣama kapatın gitsin![]()
Biraz zamana yayılması iyidir sıkıntılı gruplar var Çarşamba geceye kadar oy gelebiliroy süresi 2 gün ideal bundan dolayı![]()
oy süresi 2 gün ideal bundan dolayı
------
Geçen 2 küsür gün diye söylendin. Yok öyle.
Gününü bekleyinfinal 1 Ocak tarihinde
![]()
Bir kaç gün foruma uğramamayı özledim ama. Sürekli sürekli etkinlik yoruldumBiraz zamana yayılması iyidir sıkıntılı gruplar var Çarşamba geceye kadar oy gelebilir
2 gün ideal aynen. Etkinlik hemen biterse de canımız sıkılır foruma can ve kan geliyor![]()
Yani ben zaten etkinliğe başladığım an taslak ayarlıyorum. Tarihler önden ayarlı oluyorNasılda ayarlamıṣ bak bak![]()
Bu dediğini yapabileceğin günler gelir inşallahBir kaç gün foruma uğramamayı özledim ama. Sürekli sürekli etkinlik yoruldum
Yani ben zaten etkinliğe başladığım an taslak ayarlıyorum. Tarihler önden ayarlı oluyor![]()
Etkinlik bittiği an yapacağımBu dediğini yapabileceğin günler gelir inşallah(Gelmedi
)
Demek geçen Kızılcık Şerbeti konusunda ondan böyle tuhaf konuştunEtkinlik bittiği an yapacağım![]()
Şükür teşrif ettinDüldül de güzel şarkı ama Kül bir adım daha önde.![]()
Ya ilk turlar boğuyor beni, karşılıklı turlar daha iyi oluyor.Şükür teşrif ettin
Diğer turlardada oyla, bizi yorma etiket ile![]()
Böyle düşündüğünüzü tahmin ettiğim için çeyrekten önceki turu ikili elemelere çevirdim senelerdirYa ilk turlar boğuyor beni, karşılıklı turlar daha iyi oluyor.![]()