Kurtlar Vadisi Pusu 145.Bölüm Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan takas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
yorumları buradan yapacaz

Öncelikli olarak 'Süper' bir bölüm olacağını düşünüyorum.

Geçen bölümden daha farklı olacaktır bu kesin. Yani bu bölümde macera biraz az olacak ama Gerilimli bir bölüm olacak. Polat'ın öldüğü düşünülüyor ve onun boşalan koltuğunu oturmak için çoğu kişi kavgaya tutuşmuş durumda.

Geçen bölümden daha farklı olacaktır bu kesin. Yani bu bölümde macera biraz az olacak ama Gerilimli bir bölüm olacak. Polat'ın öldüğü düşünülüyor ve onun boşalan koltuğunu oturmak için çoğu kişi kavgaya tutuşmuş durumda.
ihtiyarların bi planı var bence abdülhey üzerinde(polatı ölmüş farzederek)

Aslında bir anda Polat'ın öldüğünü düşünmek, onun görevini üstlenmeye çalışmak bence saçmalıktan öteye gitmez. Biraz bekleyipte karar verseler daha mantıklı olacak ama bunlar bir anda Polat'ı hiçe sayıp, onun görevine atlıyorar. Yani bu görüntüden İhtiyarların gizliden gizliye Polat'ı kullandığını anlıyoruz ve ona birşey olduğunda alternatif isimlere yöneldiklerini görüyoruz. Bakalım neler olacak...

Aslında bir anda Polat'ın öldüğünü düşünmek, onun görevini üstlenmeye çalışmak bence saçmalıktan öteye gitmez. Biraz bekleyipte karar verseler daha mantıklı olacak ama bunlar bir anda Polat'ı hiçe sayıp, onun görevine atlıyorar. Yani bu görüntüden İhtiyarların gizliden gizliye Polat'ı kullandığını anlıyoruz ve ona birşey olduğunda alternatif isimlere yöneldiklerini görüyoruz. Bakalım neler olacak...
ben zaten şu ihtiyarları sevmiyorum :D polata bişey olduğu zaman kılını kımıldatmıyolar :D o deilde ben abdülheye fragmandan dolayı baya bi sinir oldum bakalım neler yapacak.

tek kelimeyle süper ötesi bi bölümdü bu son bölümler uçuyo diyebiliriz harika :D

En heyacanlı yerde bitti:).Yarın reytinglerde 1.olmayı hakeden bir bölüm oldu

Pusat Çakırın Oy Asiye türküsü ve mezara gidişi beni eskiye götürdü

En heyacanlı yerde bitti:).Yarın reytinglerde 1.olmayı hakeden bir bölüm oldu

Pusat Çakırın Oy Asiye türküsü ve mezara gidişi beni eskiye götürdü

aga pusatın mezarlığa gitmesi ve laz ziyanın fotoğrafları inanılmaz güzeldi süperdi.

tnt kanal listesinde 10 sırada vadi gelmeden once 238 di benim televizyonda superdi vadi