Öncelikli olarak 'Süper' bir bölüm olacağını düşünüyorum.
ihtiyarların bi planı var bence abdülhey üzerinde(polatı ölmüş farzederek)Geçen bölümden daha farklı olacaktır bu kesin. Yani bu bölümde macera biraz az olacak ama Gerilimli bir bölüm olacak. Polat'ın öldüğü düşünülüyor ve onun boşalan koltuğunu oturmak için çoğu kişi kavgaya tutuşmuş durumda.
Polat nasıl kurtulacak orası merak konusu
ihtiyarların bi planı var bence abdülhey üzerinde(polatı ölmüş farzederek)
Polat nasıl kurtulacak orası merak konusu![]()
aynen.bence izzetle bi plan kurmuştur shamiri ele geçirmek için
ben zaten şu ihtiyarları sevmiyorumAslında bir anda Polat'ın öldüğünü düşünmek, onun görevini üstlenmeye çalışmak bence saçmalıktan öteye gitmez. Biraz bekleyipte karar verseler daha mantıklı olacak ama bunlar bir anda Polat'ı hiçe sayıp, onun görevine atlıyorar. Yani bu görüntüden İhtiyarların gizliden gizliye Polat'ı kullandığını anlıyoruz ve ona birşey olduğunda alternatif isimlere yöneldiklerini görüyoruz. Bakalım neler olacak...
İskender Büyükteki gibi olur gibime geliyor
ben zaten şu ihtiyarları sevmiyorumpolata bişey olduğu zaman kılını kımıldatmıyolar
o deilde ben abdülheye fragmandan dolayı baya bi sinir oldum bakalım neler yapacak.
Polat ölmez. O 100'de 1000 belli![]()
En heyacanlı yerde bitti.Yarın reytinglerde 1.olmayı hakeden bir bölüm oldu
Pusat Çakırın Oy Asiye türküsü ve mezara gidişi beni eskiye götürdü
tnt kanal listesinde 10 sırada vadi gelmeden once 238 di benim televizyonda superdi vadi
aga önceden tnt yi bi kere bile izlediğimi hatırlamıyorum vadi yi aldılar şimdi de bi vadiyi izliyom![]()