Total de Kurtlar Vadisi Pusu gecer.
Ama a/b de ise muhtesem yuzyil ezer gecer,
ama vadinin karşısında her ne kadar o kadar izlendiğine inanmasamda fatmagül var muhteşem yüzyılın karşısında 6 reytingi geçemeyen bi kuzey güney var aradaki fark bu ayrıca biri tnt de biri starda koşullar eşit değil bence eşit koşullarda vadi rahat bi şekilde geçerTotal de Kurtlar Vadisi Pusu gecer.
Ama a/b de ise muhtesem yuzyil ezer gecer,
Gecen hafta Muhtesem yuzyil a/d de 16 reyting almisti
Kurtlar Vadisi Pusu ise 12 reyting fark 4 reyting ab de muhtesem yuzyil ezer gecer.
vadiyi tnt de varsayıyorum show da olsaydı 2 gruptada ezerdi
fatmagülün yerine muhteşem yüzyılı koyarak tahminimi yapıyorum
benim tahminim
total
1.kvp 13-16 reyting
2.muhteşem yüzyıl 7-10 reyting
ab
1.muhteşem yüzyıl 12-15 reyting
2.kvp 10-14 reyting
hocam sen son iki haftaya göre yorumluyorsun 44 bölümden itibaren geri saralim her iki gruptada muhtesem yüzyil oranlarinin vadiden yüksek oldugunu göreceksin bu demek olmuyor ben ikisinide esit seviyorum ikisinin fragmanlarini bekliyorum ama gerçekler bunlar son iki hafta baksan bile 1 kere vadi galip gelmis 43 hafta muhtesem yüzyıl istersen eski defterleri açalim bakalim bence hiç gerek yok.. ama aç dersen gösteririm
total
muhtesme yüzyıl
muhtesem yüzyıl özet
kurtlar vadisi
ab
muhtesem yüzyıl
muhtesem yüzyıl özet
eyvah düsüyorum
kvp anca böyle olur
Muhtesem Yüzyil ezer geçer
Kreys bende iki diziyi çok seviyorum ama Vadiyi daha çok seviyorum .Reyting konusuna gelirsek eski defteri açtığımızda Kurtlar Vadisi 27 reyting gören bir yapımdır tekrarı Muhteşem Yüzyılın yeni bölümü kadardı demek istediğim eski defteri açmaya gerek yok.Bana göre Totalde Vadi geçer Abde ise ragat Muhteşem Yüzyıl geçer
ya kreys neyi ezip geçiyo ya zar zor 10 reyting alıyo ezer geçer diyon
vadi 27 reytingi görmemistir haci iyi salladin ben tnt oldugu zaman konusuyorum hem TOTAL HEM A/B GEÇER AMA ŞARTLAR ESİT OLSA TOTALDE KVP GEÇER A/B MUHTESEM YÜZYİL GEÇER
SARTLAR ESİT OLDUGU TAKTİRDE KANAL FAKTORU ESİT OLDUGU TAKTİRDE
TOTAL KVP AB GRUBU MUHTESEM YÜZYİL GEÇER TAKAS DEDİGİNİ SİMDİ ANLADİM SARTLAR ESİT OLURSA DEDİGİM GİBİ OLUR AMA KVP TNTDE BU GERÇEK DEGİSMESİ İÇİN KANALD ATV SHOW VADİ ALMASİ LAZIM ALMADİGİ TAKTİRDE HER İKİ GRUPTADA MUHTESEM YÜZYİL EZER GEÇERR
TAKAS 1 HAFTA GEÇTİ 43 HAFTA GEÇİLDİ ONU DEMEK İSTİOM
aga kreys iyice kaptırmış neyse ben sonra devam edecem sen şuna laf anlat26.94 reyting almıştır .Muhteşem Yüzyıl her iki grupta Akasya Durağını mı geçiyor ne yaptın sen özeti bile Vadiden yüksek yapmışın yuh yani
10 reytingmi bu hafta 11:97 aldi geçen haftalar 12:96 alio vadi polat vuruluo entrikalar dönüo en fazla 14 alio tnt aldigi en fazla reyting 14 tür kanal faktoru yüzünden kvp kaybeder her iki gruptada
26.94 reyting almıştır .Muhteşem Yüzyıl her iki grupta Akasya Durağını mı geçiyor ne yaptın sen özeti bile Vadiden yüksek yapmışın yuh yani
Sende beyazsoy gibi olmuşun hacı kaybettik seni başımız sağolsuna/b grubunda o reyting almamistir ya anlamak istiyorsaniz
dedigimi okuyun eger vadi çarsamba geçrsee iki gruptata düsüs yasar
total kvp alisildik bir sekilde muhtesem yüzyil birinci olur
muhtesem yüzyil persembe geçerse total kvp a/b muhtesem yüzyil olur son 25 haftaya 44 haftaya bakin oranlara vadi en cafcafli aldigi reyting bu hafta ama muhtesem yüzyil hep ayni sekilde açik ara zirvede fatma gül vadiyi hep geciodu ama vadi türkiye genelinde fatma gül çok izlendigini düsünüyorum bu denekler türkiyeyi hitap ettiginden fatma gül vadiye ezici bir üstünlük sergiledi ama muhtesem yüzyil geldiginden beri hep 1.ci vadiyi ben son iki haftadir birinci görüyorum ondan onceki haftalar fatma gül vardi
Vadi Haftanın 7 gününün hangi gününe koyarsan koy aynı reytingi alırBenim anlatmak istedigim net vadinin günü degisemez siz beni anlamiyorsunuz vadi günü degisirse isleri biter anlatmak istedigim bu herkez kendi gününde güclüdür fatma gül bitince vadi totalde ucusa geçicegini tahmin ediom ab de de yani vadi çarsamba almak çok anlamsiz olur tnt bunu yapamaz
[TABLE="width: 578"]
[TR]
[TD="bgcolor: white"]1[/TD]
[TD="bgcolor: white"]KURTLAR VADISI (TKR) [NET][/TD]
[TD="bgcolor: white"]Serials Turkish[/TD]
[TD="bgcolor: white"]SHOW[/TD]
[TD="bgcolor: white"]21:51[/TD]
[TD="bgcolor: white"]12.20[/TD]
[TD="bgcolor: white"]30.50[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Tekrarları ile 1.Oluyordu Muhteşem Yüzyıl çok kaliteli dizi ama çok büyütmemek lazım karşısında Kurtlar Vadisi var
Verdiğim reyting tarihi 2 Şubat 2006