25 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 4 18.2%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 50.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 18.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 9.1%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Barcelona - Real Madrid Maçı (TRT Spor)

Oy: 7 31.8%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.5%
  • Sakarya Fırat (Trt)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .

aga bende tarafsız söylüyorum totalde vadi ab de muhteşem yüzyıl rahatlıkla 1.olurlar.ama şunu söylim totalde muhteşem yüzyıl vadiyle baş edemez :D

hocam sen son iki haftaya göre yorumluyorsun 44 bölümden itibaren geri saralim her iki gruptada muhtesem yüzyil oranlarinin vadiden yüksek oldugunu göreceksin bu demek olmuyor ben ikisinide esit seviyorum ikisinin fragmanlarini bekliyorum ama gerçekler bunlar son iki hafta baksan bile 1 kere vadi galip gelmis 43 hafta muhtesem yüzyıl istersen eski defterleri açalim bakalim bence hiç gerek yok.. ama aç dersen gösteririm

saçmalık sensin agb deyken totalde 15 lerde geziodu ab de fatma gül nezaman muhtesem yüzyılı geçti tamamen saçmalik fatmagülü koy çarsambaya bakim kim kimi geçio :) bu gerçegi idrak etmek zorundasiniz..

fatmagül mü ne zaman geçti, bundan önceki haftalara bak totelde hep geçiyo fatmagül muhteşem yüzyılı. fatmagülü çarşambaya koymaya gerek yok karşısında 13 reyting alan ve büyük kitlesi olan dizi kvp var . muhteşem yüzyılın karşısındakilerin hepsinin reytingini topla 15 falan aynı hesap.. ona bakarsan fatmagülde agb de 17 falan alıyodu ve bu arada ben reytingleri haftalara göre not ediyorum... muhteşem yüzyılın agb de totelde en yüksek reytingi 17.63 , fatmagül ise agb de totelde en yüksek reytingi 19.75 , öbgzk nin ise abg de totelde en yüksek reytingi 27.26.. istersen dön bak geçmiş bütün reytinglere . her zaman kanal d nin dizileri mükemmel yani 1. öbgzk 2. fatmagül :loyal::encouragement: 3. ise muhtesem bu bile çok ona ama ...:hurt:

Kuzey Güneyi ilk bölümlerinde çok izlemiştim ama şimdi Çarşamba günleri Kanal Dye yaklaşmıyorum bile.Kıvanç bence bu diziyi kbl ederek kendini bitirdi..O nedir ya mağara adamı gibi...Recep İvedik hareketleri felan ıyy..Her ne kadar o hareketleri hiç bi şekilde sevmesemde yine Şahan kilosuyla yüz makyajıyla o hareketleri kendine yakıştırıyodu..Kıvanç Tatlıtuğ bi manken ve 1 dizi öncesine kadar yengesiyle amcasını aldatan bi karekterdi..Tamam oyuncu dediğin her rolü oynar ama bi anda arada dağlar kadar fark olan karektere döndü ve çok sayıda fanını kaybetti..Bazen açtığımda yine aynı harektler telefon tutuşu konuşması mahallenin delikanlısı havaları felan Kıvanca gitmiyo..Ayrıca bir de Cemre'yi severken sebebsiz yere Zeynebi sevmeye başlaması felan çok saçma...Bence dizinin bu kadar düşük reyting almasının en büyük sebebide konunun hiç bi özelliğinin olmaması..ve Kıvanç bu rolü yapmak için uğraşırken konuşmalar kaçıyo bu da hiç güzel gelmiyo göze..Resmen Kıvanç Tatlıtuğun ilk dizisi gibi hiç rol yapamıyo bi cümleyi söyleyene kadar 3 5 dk geçiyo ııı lamalar felan Kıvanç bu diziyi ne akla kbl etti anlamış deilim..Hemde bi kişiye 3 kadın çok die düşünüyorum ..Çok eleştiri yaptım ama dizi toparlanmassa 1 sezona kalmadan biter malesef..

Muhtesem Yüzyil'in dünkü bölümü bence güzeldi.. Kuzey Güney total grubunda düsüs yasamis, bakalim gelecek hafta kendisini toparlayabilecek mi ?

hocam sen son iki haftaya göre yorumluyorsun 44 bölümden itibaren geri saralim her iki gruptada muhtesem yüzyil oranlarinin vadiden yüksek oldugunu göreceksin bu demek olmuyor ben ikisinide esit seviyorum ikisinin fragmanlarini bekliyorum ama gerçekler bunlar son iki hafta baksan bile 1 kere vadi galip gelmis 43 hafta muhtesem yüzyıl istersen eski defterleri açalim bakalim bence hiç gerek yok.. ama aç dersen gösteririm
aga sana bişey söylicem muhteşem yüzyılın totalde aldığı en yüksek reyting kaç :D şunuda unutma her ne kadar fazla izlendiğini düşünmesemde vadinin karşısında fatmagül var reytingleri yüksek :D muhteşem yüzyıl çarşamba yerine perşembe başlasaydı 10 reytingi geçemezdi bu kadar iddalıyım :D

şuda var biri daha 1 yıllık bi dizi ve ne kadar düşmüş biri ise 9 yıllık ve tnt de :D buna rağmen daha fazla izleniyo aga vadinin büyük bi kitlesi var ve kırmadığı rekor kalmadı boşuna bana cevap yazma muhteşem yüzyıl kendi gününde 1.olan bi dizi ve oranları çok iyi ama vadiyle kıyaslanamaz her açıdan :D

aga sana bişey söylicem muhteşem yüzyılın totalde aldığı en yüksek reyting kaç :D şunuda unutma her ne kadar fazla izlendiğini düşünmesemde vadinin karşısında fatmagül var reytingleri yüksek :D muhteşem yüzyıl çarşamba yerine perşembe başlasaydı 10 reytingi geçemezdi bu kadar iddalıyım :D

muhteşem yüzyıl 17 Reytingi görmüstür.. ab de 25 reyting görmüstür

muhteşem yüzyıl 17 Reytingi görmüstür.. ab de 25 reyting görmüstür

vadi geçen yıl bile atv deyken 17 yi geçmişti düşün artık 8.yılında bile 17 yi geçebiliyo ama muhteşem yüzyıl daha 2.sezonunda 15 i geçemiyo ve geçeceğinide sanmıyorum totalde.vadi 17 yi 200 kere geçmiştir :D

kreys kanka ben muhteşem yüzyılı izlemiyorum ama saygı duyuyorum vadiyle karşılaştırmayalım birbirimizi kırmayalım herşey ortada :D

vadi geçen yıl bile atv deyken 17 yi geçmişti düşün artık 8.yılında bile 17 yi geçebiliyo ama muhteşem yüzyıl daha 2.sezonunda 15 i geçemiyo ve geçeceğinide sanmıyorum totalde.vadi 17 yi 200 kere geçmiştir :D

takas anlayamiyorsun bak Fatma Gülle Muhtesem Yüzyılı Karsılastirman hata zinhar çarsambaya koy vadiyi 3.lükten fazlasini alamaz hem total hem ab de :)

herkez kendi günün fenomenidir

çarsamba fenomeni muhtesem yüzyıl
persembe fenomeni vadidir bu kesindir

Muhtesem Yüzyil'in almis oldugu en yüksek reytingler:

TOTAL:
1 MUHTESEM YUZYIL SHOW 20:47:59 1:49:39 17,60% 38,16%

A/B:
1 MUHTESEM YUZYIL SHOW 20:55:20 1:42:13 24,39% 57,25%

takas anlayamiyorsun bak Fatma Gülle Muhtesem Yüzyılı Karsılastirman hata zinhar çarsambaya koy vadiyi 3.lükten fazlasini alamaz hem total hem ab de :)

herkez kendi günün fenomenidir

çarsamba fenomeni muhtesem yüzyıl
persembe fenomeni vadidir bu kesindir
son kez şunu söylüyorum vadi çarşambaya alınmaz çünkü kendi günü vardır muhteşem yüzyılla karşılaştırmam bile her türlü vadi ezer. çarşamba olsaydı muhteşem yüzyıl totalde 7 reytingi geçemez halkın çok sevdiği bi dizi olduğunu düşünmüyorum vadi ise halkın dizisi :D

son kez şunu söylüyorum vadi çarşambaya alınmaz çünkü kendi günü vardır muhteşem yüzyılla karşılaştırmam bile her türlü vadi ezer. çarşamba olsaydı muhteşem yüzyıl totalde 7 reytingi geçemez halkın çok sevdiği bi dizi olduğunu düşünmüyorum vadi ise halkın dizisi :D

takas sana sasiriyorum vadiyi ezer muhtesem yüzyıl ozan admin yorum koysun herkez yorum açık olsun mümkün deil a/b totaldede ezer muhtesem yüzyıl zinhar mümkün deildir muhtesem yüzyil özeti bile vadi ezer geçer anlamalisin.. artık

1 KURTLAR VADISI PUSU ATV 21:00:34 1:34:38 17,86% 39,70%
aga daha geçen yıl atv de aldığı reyting bu 8.yılında düşün aradaki farkı ben sana sadece geçen yıl ki reytingi örnek gösterdim daha önceki yıllara gidersek biraz ayıp olur size :D
muhteşem yüzyılın aldığı o oranlar medyanın inanılmaz pohpohlamasıyla zar zor o kadar alabildi şimdi niye geçemiyo 15 i :D

kreys kanka bazı şeyleri kabul etmelisin muhteşem yüzyıl başarılı bi dizi ama vadiyle kıyaslamana harbiden çok şaşırdım muhteşem yüzyıl tnt ye gelse henüz 2.sezonunda 10 reytingi geçebilecek mi yok :D

1 KURTLAR VADISI PUSU ATV 21:00:34 1:34:38 17,86% 39,70%
aga daha geçen yıl atv de aldığı reyting bu 8.yılında düşün aradaki farkı ben sana sadece geçen yıl ki reytingi örnek gösterdim daha önceki yıllara gidersek biraz ayıp olur size :D
muhteşem yüzyılın aldığı o oranlar medyanın inanılmaz pohpohlamasıyla zar zor o kadar alabildi şimdi niye geçemiyo 15 i :D

ah hacim en yüksek reyting koymusun atvdeyken bie en yüksek hali bu tnt 44 bölümü muhtesem yüzyil hep geçmistir vadiyi benim anlatmak istedigim o en yüksek a/b total karsilastiramassin :) muhtesem yüzyıl hem kadın hem erkege hitap eder & 65 muhtesem yüzyil izler vadi çok düser çarsamba günü

sende muhteşem yüzyılın hayatı boyunca aldığı en yüksek reytingi koymadın mı total 17 :D

ki ben sadece son 2 yılda aldığı en yüksek reytingi koydum daha önce 20 den aşağı almıyordu gözünü sevdiğim :D

sende muhteşem yüzyılın hayatı boyunca aldığı en yüksek reytingi koymadın mı total 17 :D

total 17 ab 25 ya takas kanka bak yazdigimi iyi oku

44 Hafta Boyunca Muhtesem Yüzyıl Reyting Oranlari Hem Total Hem A/b Geçmistir Kvp Sadece Bu Hafta Kvp Geçmistir a/b Açık ara yine Muhtesem Yüzyıl Onde Kavramlari Ayirman lazım kimse gününü degistirmez hiçbir dizinin 9 senedir fenomen olan ve her bölümünü itibarla seyrettigim vadiyle her bölümünü soluksuz izledigim muhtesem yüzyil karsilastirmamiz hata ikiside kendi gününde basarili