FF Sorgu Odası - Hafta 84 - Sorgudaki İsim: Angelica

Yani ben @Angelica seni yapmıştır dedim durum nerelere geldi :A
Ne insta ne X’te takip ettiğim forum üyesi yok. Kafam rahat. Kim kimi takipten çıkarıyor gibi mevzulara kafa yormayada gerek yok :A
Konu coşuyor işte :A

Ben X'te forum üyeleriyle takipleştiğim hesabı kapatmıştım uzun süre önce. Insta'da takipleşiyorum sadece :A

Evet senin kafa rahat :A Aynen kim kimi takipten çıkarırsa çıkarsın, herkese mutluluklar. Kafa yormaya gerek yok dediğin gibi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Böyle şeyleri kişisel algılamayın. İnsan bazen sadece sürekli sohbet ettiklerini tutar ve yeniler zaman zaman sayfasını.
Forumdada bayadır yok, normal yani böyle yapması. Hesabıda gizliyse paylaşımlarının kendine özel olmasını istemesi çok doğal.
Konu coşuyor işte :A

Ben X'te forum üyeleriyle takipleştiğim hesabı kapatmıştım uzun süre önce. Insta'da takipleşiyorum sadece :A

Evet senin kafa rahat :A Aynen kim kimi takipten çıkarırsa çıkarsın, herkese mutluluklar. Kafa yormaya gerek yok dediğin gibi :A
@Angelica sonradan açılır. O zamana kadar gereken yapıldı tabiki :A
Sorgu Odasını ayda bir yapacağım :A tükenmesin çabucak :A

Böyle şeyleri kişisel algılamayın. İnsan bazen sadece sürekli sohbet ettiklerini tutar ve yeniler zaman zaman sayfasını.
Forumdada bayadır yok, normal yani böyle yapması. Hesabıda gizliyse paylaşımlarının kendine özel olmasını istemesi çok doğal.

@Angelica sonradan açılır. O zamana kadar gereken yapıldı tabiki :A
Sorgu Odasını ayda bir yapacağım :A tükenmesin çabucak :A
Aynen, gerekeni yaptık :A

Ayda bir yeterlidir :A Hem tükenmesin hem de fazlası hepimizi yorar :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Hoş geldin odaya @Angelica

Fhnd yani Forum hakkında ne düşünüyorsun? :A
Efenim hoşbuldum :A forum un yeri bende çok ayrı yeri var güzel dostluklar güzel kardeşler bulduğum kimi zaman eğlendiğim kimi zaman üzüldüğüm bir yer burası genelinde çok eğlendiğim bir yer ama bir konuya çok üzülmüştüm o konuyu asla unutmuyorum babamdan sonra daha da çok üzüldüğüm bir konu olmaya devam etti

Sorgu odasına hoş geldin @Angelica :A

Klasik soruyla başlayalım. Benim hakkımda ne düşünüyorsun? :A

Hoşbuldum

Seni sevmiyorum diyor muşum :Aşaka bir yana sen bendeki yerini biliyorsun söze gerek yok bence ☺️

Sorgu odasına hoş geldin @Angelica :A

Ezberbozan soruyla başlayalım. Kavruğum hakkımda ne düşünüyorsun? :A

Hoşbuldum da kavruğun kim ona göre cevap vereyim :A
------

Yani ben @Angelica seni yapmıştır dedim durum nerelere geldi :A
Ne insta ne X’te takip ettiğim forum üyesi yok. Kafam rahat. Kim kimi takipten çıkarıyor gibi mevzulara kafa yormayada gerek yok :A
Angelica neyi yapmış anlamadım 😂
------

Benim hakkımda ne düşünüyorsun?
Gayet iyi birisin kimi zaman birbirimizi kızdırdık ama her zaman iyi anlaştık ☺️
------

Ben bile tahmin ederim neler yazılacak :A
Sonrasında çok kazık sorular sorun @Angelica ’ya :A
------

Sen katılmış mıydın buraya?
Tüüü senin gibi arkadaşa dediğine bak ya 😠

Belki düşünceleri değişmiştir bilemeyiz :A

Terletmeye çalışırız @Angelica:A
Ben sizi terletmiyeyim :A

Efenim hoşbuldum :A forum un yeri bende çok ayrı yeri var güzel dostluklar güzel kardeşler bulduğum kimi zaman eğlendiğim kimi zaman üzüldüğüm bir yer burası genelinde çok eğlendiğim bir yer ama bir konuya çok üzülmüştüm o konuyu asla unutmuyorum babamdan sonra daha da çok üzüldüğüm bir konu olmaya devam etti

Hoşbuldum

Seni sevmiyorum diyor muşum :Aşaka bir yana sen bendeki yerini biliyorsun söze gerek yok bence ☺️

------

------

Gayet iyi birisin kimi zaman birbirimizi kızdırdık ama her zaman iyi anlaştık ☺️
------

Dur bi terleteyim seni o zaman :A

Ufukta evlilik var mı? :A

Hoşbuldum

------

------

------

@xdragxx :A

• Güldürdün
Reactions: Angelica
Oooo kimler gelmiş :X

İsteyerek mi geldin yoksa şirret @Dosi reytinginden faydalanmak için zorla mı getirdi :A
@Angelica ’nın reytinginin bol olduğunu kabul ediyorsun yani :A
Gelmezsen Emre’yi yönetici yaparım diye tehdit ettim o da senin olmaman için hemen kabul etti :Z

@Angelica ’nın reytinginin bol olduğunu kabul ediyorsun yani :A
Gelmezsen Emre’yi yönetici yaparım diye tehdit ettim o da senin olmaman için hemen kabul etti :Z
Aaaaa hadsiz .ss inş. En uzun ilişkin @Angelica nin kanal 7 oğlanının reytingi kadar sürsün :A

Ama ilk 2 hep sizsiniz. Ve aranızda fazla bir zaman farkı olmuyor 😂 Danışıklı yapılıyor gibi geldi. 😅
Yok sende ilki Alemdar’dı :A

Aynı zamanda denk gelmişizdir. Ben konu açınca başkası yazmazsa 20 dakika beklemek zorundayım yoksa mesaj birleşiyor.
Tam yazabildim o da o ara yazmış. Bakalım bir dahaki sefere nasıl olacak :A

Siz ekürimisiniz? 😅 Banada aynısını yapmıştınız. 😂

Yok sende ilki Alemdar’dı :A

Aynı zamanda denk gelmişizdir. Ben konu açınca başkası yazmazsa 20 dakika beklemek zorundayım yoksa mesaj birleşiyor.
Tam yazabildim o da o ara yazmış. Bakalım bir dahaki sefere nasıl olacak :A
Tamamen denk geldi :A Dosi konuyu açıyor ben de destek için hemen gelmeye çalışıyorum, sorular da planlı değil tamamen tesadüf :A

Aaaaa hadsiz .ss inş. En uzun ilişkin @Angelica nin kanal 7 oğlanının reytingi kadar sürsün :A
20241202_114412.jpg

------

Onun reytinginin bilmem kaç katıdır sürüyor. Bedduan seni bulsun :A
------

o kadar istenmediğini belirtmek istedim ona :A
İyi yapmışsın :A