25 Ocak 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Çarşamba Gecesi Ne İzlediniz ?

• Kuzey Güney (Kanal D)

Oy: 4 18.2%
  • Muhteşem Yüzyıl (Star)

Oy: 11 50.0%
  • Eyvah Düşüyorum (Star)

Oy: 4 18.2%
  • Yetenek Sizsiniz Türkiye (Show)

Oy: 2 9.1%
  • Çocuklar Duymasın (ATV)

Oy: 2 9.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 0 0.0%
  • Barcelona - Real Madrid Maçı (TRT Spor)

Oy: 7 31.8%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 1 4.5%
  • TV İzlemedim

Oy: 1 4.5%
  • Sakarya Fırat (Trt)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    22
  • Anket kapatılmış .
muhtesem yüzyil i izlemiyorum ama yigidi öldür hakkini yeme derler.
Bu Dizi digerleri gibi sadece bir rakiple yarismiyor cocuklar duymasini saymazsak 3 güclü rakibi var ve yinede 11-12 reyting aliyor helal olsun
Sen Çocuklar Duymasını niye saymıyorsun ki? 3 güçlü rakip sıkı rakip onlarda :)

Sen Çocuklar Duymasını niye saymıyorsun ki? 3 güçlü rakip sıkı rakip onlarda :)

kardes saymamamin sebebi saten sadece 3-4 reyting aliyor ve bu dizinin kitlesi komedi izlemek isteyen izleyici yani muhtesem yüzyili izlemez. Ama mesela Sakarya Firat ve Kuzey Güney hem iyi reyting aliyorlar hemde izleyici kitleleri muhtesem yüzyilla asagi yukari ayni ha birde acun var ondada söyle Adam hangi gün yayinlanirsa yayinlansin en az 7-8 reyting alir.

kardes saymamamin sebebi saten sadece 3-4 reyting aliyor ve bu dizinin kitlesi komedi izlemek isteyen izleyici yani muhtesem yüzyili izlemez. Ama mesela Sakarya Firat ve Kuzey Güney hem iyi reyting aliyorlar hemde izleyici kitleleri muhtesem yüzyilla asagi yukari ayni ha birde acun var ondada söyle Adam hangi gün yayinlanirsa yayinlansin en az 7-8 reyting alir.

Çocuklar Duymasının çok rakibi olduğundan bu reytingi alması bence başarılıdır bana göre :)

Kuzey Güney 5 reyting altına düştü düşecek ilginç Kıvanç Tatlıtuğ etkisi bitti mi yoksa

Muhteşem Yüzyıl taht kavgası başladığı bölümlerde 17 reyting alır almaz diyenlere cevabım Agb reytinglerinde Muhteşem Yüzyıl 17 reyting alıyorsa Sbt'de 13 alıyordu ve Sbt düşürüyor Muhteşem Yüzyılın reytingini inanmak istemiyen bir agb sonuçlarına baksın birde sbt sonuçlarına

İzlediklerim;

Real Madrid -Barça maçı

Muhteşem Yüzyıl

muhtesem yüzyıl gibi saçma sapan dizi 12 reyting alıyo ya kesin bir hile vardır. bunun hakettiği reyting 8 yada 9 oda en fazla. bu arad herkez yok güçlü rakipleri yinede 12 falan alıyor helal demiyomusunuz. fatmagülün rakibi kvp ama geçen hafta hariç diğer kaç haftalar hep onu geçiyodu bide o durağan senaryosuyla , hala muhtesem yüzyılı geçiyo , üstelik muhtesem yüzyıl her bölüm kendini paralıyo ama yinede geçemiyo ; öbgzk ve fatmagülü. bide hiç kimse öbgzk ye laf söylemesin dizi mükemmel senaryo ise harika bu diziler arasında en anlamlı en iyi cümleler en iyi duygu aktarımı öbgzk de kimse inkar etmesin... her bölüm heycanlı olduğunda; abarrtı artık bu kadar da olmaz diyosunuz , heycann olmadığında ise bune ya senaryo tıkandı falan filan !!! saçmalamayın!!!

Muhteşem Yüzyıl alışıldığı gibi yine de zirvede. Ama bu hafta bütün diziler de olan düşüş gözden kaçmıyor. TNS gelene kadar inanmayacağım
Eyvah Düşüyorum muhteşem oranlarla devam ediyor
Kuzey Güney çok güzel bir bölüm olmasına rağmen düşmüş.

muhtesem yüzyıl gibi saçma sapan dizi 12 reyting alıyo ya kesin bir hile vardır. bunun hakettiği reyting 8 yada 9 oda en fazla. bu arad herkez yok güçlü rakipleri yinede 12 falan alıyor helal demiyomusunuz. fatmagülün rakibi kvp ama geçen hafta hariç diğer kaç haftalar hep onu geçiyodu bide o durağan senaryosuyla , hala muhtesem yüzyılı geçiyo , üstelik muhtesem yüzyıl her bölüm kendini paralıyo ama yinede geçemiyo ; öbgzk ve fatmagülü. bide hiç kimse öbgzk ye laf söylemesin dizi mükemmel senaryo ise harika bu diziler arasında en anlamlı en iyi cümleler en iyi duygu aktarımı öbgzk de kimse inkar etmesin... her bölüm heycanlı olduğunda; abarrtı artık bu kadar da olmaz diyosunuz , heycann olmadığında ise bune ya senaryo tıkandı falan filan !!! saçmalamayın!!!
Anlıyorum ben seni :).Dizideki Pargalı İbrahim çeketini ekrana koysak 8-9 reyting alır sen orasını düşünme:)

saçmalık sensin agb deyken totalde 15 lerde geziodu ab de fatma gül nezaman muhtesem yüzyılı geçti tamamen saçmalik fatmagülü koy çarsambaya bakim kim kimi geçio :) bu gerçegi idrak etmek zorundasiniz..

ya şimdi sakarya fırat'ın kuzey güneyi geçmesi normal mi ? :D

Sakarya Fıratı izlemiyorum ama bir zaman Agbden çıkmadan önce hep zirvede oynuyordu dizi Kuzey Güney daha dünkü dizi bana göre :D Dizi kötü demiyorum lakin Sakarya Fırat gibi dizilerin yanına yaklaşamaz

alemto ve kreys aga bari siz yapmayın ya :D hala agb diyosunuz agb şike yaptı reytinglerine kimse inanmıyordu zaten ve ne olduğu ortaya çıktı.şunu söylim muhteşem yüzyılla öbgzk aynı günde olsa ab de muhteşem yüzyıl geçer aynı şekilde fatmagülüde rahat bi şekilde geçer.ama totalde geçemez :D

alemto ve kreys aga bari siz yapmayın ya :D hala agb diyosunuz agb şike yaptı reytinglerine kimse inanmıyordu zaten ve ne olduğu ortaya çıktı.şunu söylim muhteşem yüzyılla öbgzk aynı günde olsa ab de muhteşem yüzyıl geçer aynı şekilde fatmagülüde rahat bi şekilde geçer.ama totalde geçemez :D

mehmet gunsur gelsın gor bak en ıstıkrarlı her hafta 1.olmak kolay deıl acunu her hafta ezıo

ö.b.g.z.k nın karşısında kim var ? Bı tek pıs yedılı.

Fatmagulun karsısında kım var ? 9. Sezonunu tnt gıbı bı kanalda oynayan,yaslanmıs kvp

muhteşem yuzyılın karsısında kım var ? Acun,kuzey guney,sakarya fırat.

Ben kuzey guneyı ızledım fakat haftaya muhtesem yuzyıla gececegım, kuzey guney sezon basında yaptıgı hızla ılerleme hatasının cezasını cekıyor,artık konu kalmadı dızıde.

Fatmagulun karsısında kım var ? 9. Sezonunu tnt gıbı bı kanalda oynayan,yaslanmıs kvp

Ben kuzey guneyı ızledım fakat haftaya muhtesem yuzyıla gececegım, kuzey guney sezon basında yaptıgı hızla ılerleme hatasının cezasını cekıyor,artık konu kalmadı dızıde.
sen ne diyon ya kvp yi küçümsüyo muhteşem yüzyıl perşembe olsa vadiyi geçebilcek mi :D

lafa bak sana bişey söyliyim mi geçen hafta kvp 13 reyting lerde bisey aldı . bu hafta yetenek sizsiniz 8 + kuzey güney 5 + sakarya bilmem ne de 4 mü ne aldı hoplasan 16 falan oluyo kvp de 13 aralarında 3 reyting falan oynuyo ve kvp büyük bi kitle tarftarı var... ve fatmagülün o durağan senaryosu olduğu halde gçen hafta hariç hep geçiyodu düşün , mühteşem yüzyıl her bölüm izlenmek için şaçmalama kompleksi kurmuş ancak 12 alıyo , ama geçen sezon öbgzk de olaylar çok GERÇEKÇİydi ve her bölümde de baya olaylar alıyodu ama reytingi 26 -25 di aradaki farkı sen düşün artık.

kanka taraf siz konusuyorum ab de muhtesem yüzyıl ezer totaldede & 90 düsmesin die muhtesem yüzyil tercih edilir ama kvp seviyorum ben günü asla deismemeli

aga bende tarafsız söylüyorum totalde vadi ab de muhteşem yüzyıl rahatlıkla 1.olurlar.ama şunu söylim totalde muhteşem yüzyıl vadiyle baş edemez :D