İki gözüm, Fener olmasa ligde kazanmanın ne anlamı var.GS konusunda bile aklın fikrin fenerde. Maça odaklan güzel kardeşim. Sivassporu destekleyen biri olarak. Yenmemiz dileğiyle. İyi olan değil sivassporun kazanması umuduyla![]()
İki gözüm, Fener olmasa ligde kazanmanın ne anlamı var.GS konusunda bile aklın fikrin fenerde. Maça odaklan güzel kardeşim. Sivassporu destekleyen biri olarak. Yenmemiz dileğiyle. İyi olan değil sivassporun kazanması umuduyla![]()
Sen işi sağlama almışsın.Neyse oturup maçı izlemek istemiyorum. İşlerim var ama ses gelir arkadan
Fenerlilerin mutlu olacağı bir maç olur inşallah![]()
Şampiyon biziz bu sene. İstediğin kadar izle maçları gör. Osimhen tek başına oynuyor.İki gözüm, Fener olmasa ligde kazanmanın ne anlamı var.![]()
Kim gelecek ? İso mu?Şampiyon biziz bu sene. İstediğin kadar izle maçları gör. Osimhen tek başına oynuyor.
Morinyo gider şimdi 1 aya kalmaz. Ondan sonra takım sağlam olacak![]()
Abim yapma gözünü seveyim Mou`nun tazminatı 8 milyon. Kendi gitmek istemezse Fenerin göndermesi mümkün değil. Fenerbahçe, kötü oynamıyor bu arada. Dünkü maçta da beceriksizlik yüzünden atamadılar.Şampiyon biziz bu sene. İstediğin kadar izle maçları gör. Osimhen tek başına oynuyor.
Kim gelirse gelsin ocağı görmez diyorduk arkasındayım.
Evet kötü oynamıyor fener ama her maç el Nesrin oyuna alması taha6mmmil edilemezAbim yapma gözünü seveyim Mou`nun tazminatı 8 milyon. Kendi gitmek istemezse Fenerin göndermesi mümkün değil. Fenerbahçe, kötü oynamıyor bu arada. Dünkü maçta da beceriksizlik yüzünden atamadılar.
------
Aldlk penaltıyı![]()
İzliyor musun? Penaltı pozisyonu sonrası kaleci ayağa kalkamadı onu beklediler bir kaç dakika. O yüzden oUzata uzata 45+ 9 .
1-0 diye açtim gol olunca kapattımAttık
------
İzliyor musun? Penaltı pozisyonu sonrası kaleci ayağa kalkamadı onu beklediler bir kaç dakika. O yüzden o![]()
Yalnız benim son açtığım maç yorum konularına bakar mısınız?
Gs kazanamamış hiç. Umarım öylede devam ederböyle bir istatistike sahip olduğumu bilmiyordum
Ekli dosyayı görüntüle 131307
@Yakamoz-Asi @Angelica @mesmeso @Hobbit @12.Adam @DarkLegenD @MasacRE @Royal Highness @offensive @emreemreu @bazinga
Iyi güzel olmuş1-0 diye açtim gol olunca kapattım![]()
Umudunu kaybetmemen güzel ama bu adam gidene kadar yarıştan kopmasak bariŞampiyon biziz bu sene. İstediğin kadar izle maçları gör. Osimhen tek başına oynuyor.
Hayırdır abla sen kimsin ? Konu ne alaka?