Emre Ozansoy
Moderatör
Eğer katıldığı sezon çekilmeseydi şampiyondu.Fragman ve afiş çekimleri başlamış. Tek beklediğim Eser Westin yarışmaya katılması kaos istiyorum bu sezon kaos
Eğer katıldığı sezon çekilmeseydi şampiyondu.Fragman ve afiş çekimleri başlamış. Tek beklediğim Eser Westin yarışmaya katılması kaos istiyorum bu sezon kaos
Fragman ve afiş çekimleri başlamış. Tek beklediğim Eser Westin yarışmaya katılması kaos istiyorum bu sezon kaos
hilmicem adaşımı kırmış God damn it
hilmicem adaşımı kırmış God damn it
Bu tokat iyi değil ya Civanın tokat daha iyi, anası kılıklı aynı onun gibi dövüyor kendini.
İzlemediğim için bilmiyorum bunu. İzlenir mi, nasıl? Alperen için göz atacaktım ama bir türlü vakit bulamadım.Bu tokat iyi değil ya Civanın tokat daha iyi, anası kılıklı aynı onun gibi dövüyor kendini.
Ben izlemiyorum, arada nur sahnelerine göz atıyorum. Manyak karı.İzlemediğim için bilmiyorum bunu. İzlenir mi, nasıl? Alperen için göz atacaktım ama bir türlü vakit bulamadım.
@serhatt la sarılıp ağlayarak bu geceyi kapatın bence kaybınız büyük olmuş
Serhat kaybetmedi Hilmi kaybetti.
AY ağzına sağlık.Serhat kaybetmedi Hilmi kaybetti.
AY ağzına sağlık.
@MasacRE burada @Maskeli Fedai ye seslenmiş @Dosi @cookies @Zeyno @Royal Highness @Bully @tekin @12.Adamİzlemediğim için bilmiyorum bunu. İzlenir mi, nasıl? Alperen için göz atacaktım ama bir türlü vakit bulamadım.
Aman yesinler birbirlerini.
Başvursana seni destekleyelim.
At var mı en iyi sen bilirsinBaşvursana seni destekleyelim.
Bdsm den hoşlanıyor.
İzlemediğim için bilmiyorum bunu. İzlenir mi, nasıl? Alperen için göz atacaktım ama bir türlü vakit bulamadım.
yakında @Dosi ile @Angelica da umreye gider ; günahları işleyip işleyip poz vermeye gidiyorlar @Bully @MasacRE @tekin @Royal Highness @ZeynoBdsm den hoşlanıyor.
kızzz gençliğini kurtlar vadisine , orta yaşlılığını genç parlak oğlanlara harcadın yazık beOy puanı toplamam lazım dokanma baaa