Fav10 Haftanın Üyeleri | 18 Kasım - 24 Kasım 2024

Sevgili tekin neden hep 20.00 ile 22.00 mesela? Bu konu hakkında ne söylemek istersin :)
günümü bölmüşüm eşit parçalara önemli zaman dilimlerinin her birine eşit değerde zaman ayırmak için kısmak zorunda kalıyorum zamanı :A
------

@tekin çok konuşturuyor insanı. Olmaması daha iyi :A
tamamen iftira kendi halimde sessizce takılıyorum bir köşede :D

günümü bölmüşüm eşit parçalara önemli zaman dilimlerinin her birine eşit değerde zaman ayırmak için kısmak zorunda kalıyorum zamanı :A
------

Forumda aktif olamıyorsun çünkü. Aktif olsan kim bilir nasıl kafa ütüleyeceksin :A

------

Ne ka önemli işlerin varmış senin ya :D

Ben mesela çok onemsizim sürekli PC telefon televizyon biraz da bira çerez felan :D
ama doğruları söylemişsin:A ben olmasam gıkınız çıkmıyor iyiki ben varım öyle dimi @RüzgarGülü :A
Aynen aynen :)

• Güldürdün
Reactions: tekin
Ne ka önemli işlerin varmış senin ya :D

Ben mesela çok onemsizim sürekli PC telefon televizyon biraz da bira çerez felan :D

Aynen aynen :)
@Dosi tuzağa düştü havamızı atalım biraz hakettik bir daha bu fırsat ele geçmez :A

sende gün içi, foruma toplasan iki saat uğramıyorsundur ben hiç diyormuyum rüzgar neden bu kadar az giriyorsun diye demiyorum:A

@Dosi tuzağa düştü havamızı atalım biraz hakettik bir daha bu fırsat ele geçmez :A

sende gün içi, foruma toplasan iki saat uğramıyorsundur ben hiç diyormuyum rüzgar neden bu kadar az giriyorsun diye demiyorum:A
Kendime ceza veriyorum. Yarın senin aktif olduğun saatlerde forumda olmayacağım :A

• Güldürdün
ben artık her gün aynı saatlerde foruma giremiyorumki yani bir bakmışsın bende yokum :D
Olsun, işimi şansa bırakamam. Olsanda olmasanda ben olmayacağım:A

Sen zaten sadece 1 gün girmedin galiba? O kadar hissetmedik yokluğunu yani

• Güldürdün
Olsun, işimi şansa bırakamam. Olsanda olmasanda ben olmayacağım:A

Sen zaten sadece 1 gün girmedin galiba? O kadar hissetmedik yokluğunu yani
ne yani 6 gündemi 24 mesaj yazmışım :A
demekki bir gün hariç her gün giriyorsam günlük mesaj sayım sadece dört taneymiş :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi

Aslında uğruyorum. Konuları okuyirum. Keşke böyle sayaç olsa forumda ne kadar zaman geçirdi diye @Dosi

• Güldürdün
Reactions: tekin and Dosi
Aslında uğruyorum. Konuları okuyirum. Keşke böyle sayaç olsa forumda ne kadar zaman geçirdi diye @Dosi
Telefonda hangi uygulama ne kadar kullanılıyor belli oluyor. Başka bir tarayıcıdan sadece foruma girsen bunun için kullansan öyle hesap edersin.

Forum oyunu ayarlayayım, geldiğinde online deyip. Çıkınca offline dersin :A öyle öyle hesap edersin :A ama bence kafa yorma

Telefonda hangi uygulama ne kadar kullanılıyor belli oluyor. Başka bir tarayıcıdan sadece foruma girsen bunun için kullansan öyle hesap edersin.

Forum oyunu ayarlayayım, geldiğinde online deyip. Çıkınca offline dersin :A öyle öyle hesap edersin :A ama bence kafa yorma
Orda bakınca çok kafa yoruyor gibi mi duruyorum :D

Öyle girince girdim çıkınca çıktım yazmak ölümden zor :(

Uygulama işi olabilyir ama sadece foruma değil sürekli kullanıyorum :D

• Güldürdün
Orda bakınca çok kafa yoruyor gibi mi duruyorum :D

Öyle girince girdim çıkınca çıktım yazmak ölümden zor :(

Uygulama işi olabilyir ama sadece foruma değil sürekli kullanıyorum :D
Ondan demedim. Kafanı yorma dedim.
Benim telefonda 2 tarayıcı var. Foruma sadece 1 tanesinden giriyorum. Ordan başka yerlere nadir bakıyorum. Sende öyle yeni bir tarayıcı ekleyebilirsin. Anlaması daha kolay olur

• Beğendim
Reactions: RüzgarGülü
Ondan demedim. Kafanı yorma dedim.
Benim telefonda 2 tarayıcı var. Foruma sadece 1 tanesinden giriyorum. Ordan başka yerlere nadir bakıyorum. Sende öyle yeni bir tarayıcı ekleyebilirsin. Anlaması daha kolay olur
Teşekürler tavsiyen için :)

Taş devrinden kalma yöntem için değil ya hani imkan var mı acaba diye merak etmiştim teşekürler :D

Tekin'in saati bitti herhalde kayboldu :)

• Güldürdün
Teşekürler tavsiyen için :)

Taş devrinden kalma yöntem için değil ya hani imkan var mı acaba diye merak etmiştim teşekürler :D

Tekin'in saati bitti herhalde kayboldu :)
O işlere bazinga bakar. Ebet vardır bir yöntemi.

tekin saati bitmeden kaçtı. Köşeye sıkıştıda :A
Yalı Çapkını yorum konusunda görürsün sebebini.

listeye girmişim bu da bir başarı :D

@Yakamoz-Asi güya gidecekti forumdan! yine ilk sırada, nasıl olsa kurtulamadık kutlayalım bari :A
@Dosi ve @Bully yi de kutlayacaktım ilk üçe girememişler vazgeçtim, onların yerine @xemrexxx ile @serhatt ı kutlayacağız mecburen :D
@RüzgarGülü benim kadar olmasada o da düşüşlerde hayırdır diyelim :D

Bu hafta elimi ayağımı çekiyorum. Eğer beni bu durumda bile geçmezsen Nickini tekinsiz diye değiṣtirecek misin? :A