Beşiktaş 2-4 Göztepe | Trendyol Süper Lig 13. Hafta Maçı

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Yılın En Favori Üyesi
Reaksiyon puanı
59,361
Puanı
1,060
Trendyol Süperlig'in 13.haftasında Beşiktaş, Göztepe'yi konuk ediyor. Karşılaşma 19:00'da başlayacak.

İLK 11'LER

Beşiktaş: Mert, Paulista, Uduokhai, Emirhan, Svensson, Al-Musrati, Gedson, Masuaku, Rashica, Rafa, Semih.

Göztepe: Lis, Ogün, Taha, Heliton, Bokele, İsmail, Dennis, Solet, Matsuki, Juan, Romulo.

Son düzenleme:
  • Sinir Bozucu
Reactions: Yakamoz-Asi
Trendyol Süperlig'in 13.haftasında Beşiktaş, Göztepe'yi konuk ediyor. Karşılaşma 19:00'da başlayacak.

MUHTEMEL 11'LER

Beşiktaş: Mert, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masukau; Gedson, Ndour; Rashica, Rafa Silva, Joao Mario, Semih

Göztepe: Lis, Taha, Heliton, Bokele, Djalma, Ahmet Ildız, Solet, Ogun Bayrak, Tijanic, Romulo, David Datro Fofana
Galatasaray’ın maçını açsan olurdu dün
------

@Yakamoz-Asi yenilgi geliyor gibi hissediyorum @Bully açtıysa konuyu

Son düzenleme:
@Bully uğursuz demeye getiriyor :A

Valla o konuda haklı olabilir :A @Bully
Beşiktaş’ın 3 konusunu açmışım, sonuç 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi. Bugün 4 olacak, 2.galibiyete yakın Beşiktaş.

Beşiktaş’a uğursuz gelme gibi bir amacım yok, zaten şampiyonluk yarışında değil artık :A Rakibimiz değil :A

Galatasaray’a uğursuz geldim daha açmıyorum, konusunu ben açmayınca hep kazanıyor Galatasaray :A
------

2 golü Göztepe attı ama 2-1 yenik olan Göztepe :A

böyle erken büyük beklentiler hep hayal kırıklığı olur :A
------

Başlığı iki de bir edit etmekten yoruldum :A maçın hızına yetişemiyorum.
@Bully senin yetkin varsa sen yap sonrasını :A
Bu sezon ilk kez bir BJK maçına heves ettin yanılmıyorsan, en hızlısına denk geldin :A

Tamamdır ben edit ederim gerisini :A

Beşiktaş’ın 3 konusunu açmışım, sonuç 1 galibiyet, 1 beraberlik, 1 yenilgi. Bugün 4 olacak, 2.galibiyete yakın Beşiktaş.

Beşiktaş’a uğursuz gelme gibi bir amacım yok, zaten şampiyonluk yarışında değil artık :A Rakibimiz değil :A

Galatasaray’a uğursuz geldim daha açmıyorum, konusunu ben açmayınca hep kazanıyor Galatasaray :A
------

Bu sezon ilk kez bir BJK maçına heves ettin yanılmıyorsan, en hızlısına denk geldin :A

Tamamdır ben edit ederim gerisini :A
Heves değil. Bugün dışarı çıkmıştım ve yağmurdan epey nasiplendim. Yoruldum haliyle. Yerimden kalkmaya üşendiğim için maça eşlik etmiş oluyorum :A
Dün Gs maçınıda ben yapmıştım ama sadece sesi duyuyordum arada :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Heves değil. Bugün dışarı çıkmıştım ve yağmurdan epey nasiplendim. Yoruldum haliyle. Yerimden kalkmaya üşendiğim için maça eşlik etmiş oluyorum :A
Dün Gs maçınıda ben yapmıştım ama sadece sesi duyuyordum arada :A
Heves olsun canım nolcak :A Yağmur yorgunluğunun verdiği üşengeçlik diyelim o zaman tamam :A

Ben dün konuya gol attığımızı yazdım, sonrasında sen edit ettin onu anladım :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi