Mantı deyince aklımda gerçekleştirilmeyen sözler geldi 😃😃😃😃😃😃
Mantı deyince aklımda gerçekleştirilmeyen sözler geldi 😃😃😃😃😃😃
@Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy
5 yıldır anca bize açtığı mantının resmini paylaşan Kayseriliiii Bunak Melek 🤣😂🤣
Yapacak abisi yapacak ama biz görürmüyüz işte orası karanlık @AngelicaMantı deyince aklımda gerçekleştirilmeyen sözler geldi 😃😃😃😃😃😃
@Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy
5 yıldır anca bize açtığı mantının resmini paylaşan Kayseriliiii Bunak Melek 🤣😂🤣
Acındırma gız kendini kalk mantı açAh ah yaramı deşme abii
Tamam hemenYapacak abisi yapacak ama biz görürmüyüz işte orası karanlık @Angelica
------
Acındırma gız kendini kalk mantı aç
Geceleri teve2'de izlerdim geçen yıla kadarKanıt
Rast gele bir Bölüm açtım. İzleyip izlemediğimi hatırlamıyorum. Keyifli oluyor izlemesi
Ben de Uzak Şehir izledim ve öyle düşünüyorum, önümüzdeki 2 sezona Pazartesi'ye ambargo koyarBu akşam yayınlanan bölümü ile pazartesi zirvesinin yeni sahibi, şimdiden paylaşalım.
Sabah karşılaşacağımız muhtemel tablo.Ben de Uzak Şehir izledim ve öyle düşünüyorum, önümüzdeki 2 sezona Pazartesi'ye ambargo koyar
Onu bende yapardım ama artık geç saate kalamadığım için böyle arada rast gele açıyorum.Geceleri teve2'de izlerdim geçen yıla kadar
Ben de Uzak Şehir izledim ve öyle düşünüyorum, önümüzdeki 2 sezona Pazartesi'ye ambargo koyar
AB ile TOTAL'i değiştir vallah yakın olabilir ben TOTAL'de 8 ve AB'de 5,5-6 bekliyorum.Sabah karşılaşacağımız muhtemel tablo.
Haklısın, keşke aynı kadro ile başlasa gerçekten yine tutarOnu bende yapardım ama artık geç saate kalamadığım için böyle arada rast gele açıyorum.
Çok geç aralıklarla izledikçe hatırlamıyor insan ve böylece zevkli oluyor izlenmesi.
Totalde Zirveyi kesin alır. Gerisini Goncalar düşünsünSabah karşılaşacağımız muhtemel tablo.