TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Ayol hem kim diyorsun hem kovuyorsun bu ne dengesizlik :F

Zaten babako totosuyla ön plana çıkan biri sana gitmez :F

Ay neyse Nefise de Yunan fanis oğlanla işi yürütemeyince yerli malına dönmüş :AEkli dosyayı görüntüle 130885Ekli dosyayı görüntüle 130886
Telefondan baktığım için resimdekilerin kim olduklarını ayırt edemedim. Tarzları çok iyiydi, o karede onun da olduğunu bilsem böyle bir şey demezdim zaten. :A

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx
Telefondan baktığım için resimdekilerin kim olduklarını ayırt edemedim. Tarzları çok iyiydi, o karede onun da olduğunu bilsem böyle bir şey demezdim zaten. :A
Ayol bunun bir de kardeşi var Hakan , resimdeki diğer kişi o , Avrupa yakasında Beşiktaş ,Sarıyer’de vb.bir yerde spor salonları var :) form tutmaya gidersin bir ara :A bir sürü ünlü oyuncu , şarkıcı vb. De gidiyor bu aralar popiler :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Ayol bunun bir de kardeşi var Hakan , resimdeki diğer kişi o , Avrupa yakasında Beşiktaş ,Sarıyer’de vb.bir yerde spor salonları var :) form tutmaya gidersin bir ara :A bir sürü ünlü oyuncu , şarkıcı vb. De gidiyor bu aralar popiler :A
Aaa dün bütün gün Sarıyer'deydim insan daha önce söylemez mi. :A

Aaa dün bütün gün Sarıyer'deydim insan daha önce söylemez mi. :A
Al bak Beşiktaş levazımdaymış:)

Berk Oktay ,İsmail Ege şaşmaz ,Aytaç şaşmaz ,Aksel bonfil ,Yılmaz kunt, şarkıcılar buray ve berjay vb. Tam senlik bir yer:A:A forma girersin hatta @Emre Ozansoy bir ara yazılacaktı buraya :A:A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Al bak Beşiktaş levazımdaymış:)

Berk Oktay ,İsmail Ege şaşmaz ,Aytaç şaşmaz ,Aksel bonfil ,Yılmaz kunt, şarkıcılar buray ve berjay vb. Tam senlik bir yer:A:A forma girersin hatta @Emre Ozansoy bir ara yazılacaktı buraya :A:A

Aaa şu öndeki esmer oğlan da tatlışmış. :bhr: