Prison Break bitsin inşallah izlerim
teşekkür ederim
Prison Break bitsin inşallah izlerim
Pulp fiction efsanedir ya. Aklıma gelirse felan yazarım yine sende de varsa yaz yine paslasirirz. Bende senin gibi kaliteli film kafa yoran ama aynı zamanda da sıkmayan film sevmiyorum bilim kurgu fantastik😉Onu da izledim çok oldu, o da çok güzel zaten son filmini izlemedim ama 3 serisini izledim.
Bir filmi malesef çok izliyorum takılıp kalıyorum buna engel olamıyorum.
Bu arada Ucuz Roman filmini de çok seviyorumm
Pulp fictionu tekrar izleyesim geldi.Pulp fiction efsanedir ya. Aklıma gelirse felan yazarım yine sende de varsa yaz yine paslasirirz. Bende senin gibi kaliteli film kafa yoran ama aynı zamanda da sıkmayan film sevmiyorum bilim kurgu fantastik😉
Ucuz roman duyduğum ama izlemedigim bir film o yüzden efsanedirden başka yorum yapmadim ama izlemeyi de hep düşünürümPulp fictionu tekrar izleyesim geldi.
Seviyon mu sevmiyon mu anlamadım?
Karışık Aile izlemiş mıydın o da güzel komediydi.
Olur ben izledikçe yazarım insallah
Bende çok uzun süre listemde tutmuştum o filmi yaza girmeden izleyebildimUcuz roman duyduğum ama izlemedigim bir film o yüzden efsanedirden başka yorum yapmadim ama izlemeyi de hep düşünürüm
Karışık aile izlemedim listeme ekledim![]()
Bayağı iyi bır şeye benziyor yavvvv izlemedim ama fenasal bı afişi varpulp fiction denildi de ,,
vakti zamaninda gormezden gelinen , true romance 1993 filmini hatirladim .
merhum scott imzali kult eser .
10/8
Bu filmi izlemeye başlayacağım simdi 😃@true romance, filmin yazari tarantino. yonetmeni merhum scott.(ridley'in biraderi) .
cast zaten sampiyonlar ligi gibi. hangisini yazsam digeri darilir . 😛
bugun korku gizem turunde bi film izledim. > pulse (japon sinemasindan) .
10/6,5 hatta bi tik 7
iyi seyirler .
@true romance, filmin yazari tarantino. yonetmeni merhum scott.(ridley'in biraderi) .
cast zaten sampiyonlar ligi gibi. hangisini yazsam digeri darilir . 😛
bugun korku gizem turunde bi film izledim. > pulse (japon sinemasindan) .
10/6,5 hatta bi tik 7
iyi seyirler .
Film tavsiyeleri için özellikle ödüllü filmler için adminimizin diğer sitesi çok güzel genelde ödüllü filmler var @bazinga izleryazar.com olması lazımBu filmi izlemeye başlayacağım simdi 😃
Kill Bill tarzında film ariyorum ama bulamadım yav
Dram türü kesinlikle.hayir beni mi ağlatacaksınhangisini true mu ? pulse mi ?
kill bill tarzi isler ,,,hmmm ;
natural born killers izledin mi ? . kult istir .
.
birde son donemde izledigim benzer bir vibe sunan begendigim bir filmi bonus yazayim ;
kate.
hatta la femme nikita'yi da ertesi gune izle .
@RüzgarGülü
Le femme nikita dram çıkıyor türü ona istinadenhangisi dram, eklediklerim revenge(intikam) temali aksiyon filmler .
dram sahneleri az biraz her filmde vardir nerdeyse.![]()
Netflix yazıyor altta. Yakın zamanda izleyelim bakalım fragmana göz gezdirdim hızlıca sahneleri güzel duruyorgenel hatti ve tema'siyla ; revenge intikam aksiyon turu adina klasik fransiz saglam kult filmlerden.
elbette drami da var. luc besson'un bilindik islerinden.nikita.
kate filmi ise son donemde cikan bir film. yine fransiz bir yonetmen imzali.
![]()
Film gecesi yapayım o zaman bu hafta kendime oyun oynamayı bırakıp izleyeyim bu filmikate. vurdu kirdi sahneler ve sunulan hava ; kill bill vibe da . basrol kadin. tipki kill bill de oldugu gibi. filmin gectigi yer , villainler vs .
bence eli yuzu duzgun bir film ortaya cikarmislar .
goreceli tabii .
True'yi izledim fenasallllllll son 20 dk da uyuya kaldım seslere uyandım anlamlandiramiyorum felan adamın gözü yoktu.hangisini true mu ? pulse mi ?
kill bill tarzi isler ,,,hmmm ;
natural born killers izledin mi ? . kult istir .
.
birde son donemde izledigim benzer bir vibe sunan begendigim bir filmi bonus yazayim ;
kate.
hatta la femme nikita'yi da ertesi gune izle .
@RüzgarGülü
izliyecegim dedigin godfather'i -bayagi oldu tekrar bakmayali...godfather 1 ve 2 iyidi , 3'u begenmemistim .
Ben ona da bakarim teşekkürlerFilm tavsiyeleri için özellikle ödüllü filmler için adminimizin diğer sitesi çok güzel genelde ödüllü filmler var @bazinga izleryazar.com olması lazım![]()
Film tabi eskimiş şimdiki zamanla çoğu şeyin alakası yok ama hala ilgi görüyor güzel film zaten romantik komedi yeni zamanda hatırlamıyorum. Yakın zamanda çekilen bildiğin varsa tavsiyeni alırım@RüzgarGülü ah ha ,
nami diger - how to lose a guy in 10 days,,,,,,
leziz bir romantik komedidir. kac kez izledigimi sayamadim .
guzel bir secim yapmissin . bende benzer puani vermistim .
tam romantik, az biraz komedi soslu samimi bir film, hatta bence kislik filmi de diyebilirim 😛
the holiday 2006 .
Holiday ekledim listeye. Kahve ve kurabiye değil de yemek gider yanında kurabiye yapacak kimsem Yok hazır da pek almıyorum^holiday filmini yazdim. turu ozelinde cok kaliteli bir yapim . muthis oyunculuklar, saglam romantik diyaloglar, farkli yasamlari olan insanlarin tesadufen baslayan samimi ve de kendini merak ettiren hayata vs bakislari , ve dahasi,
tadinda dram , kar yagisi, guzel ev mimarisi, cozy atmosfer , tesadufler vs ,, elde sicacik kahve ve kurabiye ile leziz gidecek bir filmi. bence.
+ , ^notebook filmini tahminim izlemissindir. bu turde bence tepe iki uc filmden biridir .