- Reaksiyon puanı
- 34,777
- Puanı
- 1,061
2002 Dünya Kupası. Her şeyin başlangıcı. Sonrasını benim için tarih yazdı.Erken baṣlamıṣsın ilgilenmeye.
2002 Dünya Kupası. Her şeyin başlangıcı. Sonrasını benim için tarih yazdı.
😅. İşin kötü yanı ne biliyor musun bir yerde sıkılırım diyordum tam tersi oldu. Bütün medya sektörünü içine aldı. Medya sektöründe birşeyler ile ilgilenmek bana acayip bir haz veriyor.Bir yerden baṣlamak gerek tabi.
Benim için 98 kupasıydı sanırım.
😅. İşin kötü yanı ne biliyor musun bir yerde sıkılırım diyordum tam tersi oldu. Bütün medya sektörünü içine aldı. Medya sektöründe birşeyler ile ilgilenmek bana acayip bir haz veriyor.
Neyse, bu konu altında bu kadar goygoy yeterKolay gelsin.
Ben yıllar içinde ilgimi azalttım. Koptum birazda.
Fernando Santos, yarın oynanacak Rizespor-Beşiktaş maçını tribünden takip edecek.⚫️⚪️ Beşiktaş, Giovanni van Bronckhorst ile 1.5 yıllık anlaşma sağladı.
Hollandalı teknik adam 1.5 sene için Beşiktaş’tan 1.3 milyon Euro kazanacak.
Hayırlı olsun.
Bu Philip cocunun yardımcısı Psv nin başına geçtiBu sezon şampiyon olacak takımdır...
Fener'de bir lanet olduğu kesin reis Bitik Beşiktaş toparladı siz yıllardır aynı tas aynı hamam Ali Koç'un hamleler kötü demek kiBu Philip cocunun yardımcısı Psv nin başına geçti
Fenerbahçede büyü var
Fenerbahçeyi Hollandalı Alır
Hepsi küme düşmeye oynattı
Hiddink
Cocu
Advoocate ise Avrupa yarışına girdik
Şampiyonluk yarışına sokamadı
Beşiktaş ballı @Bully
Mourinhoyu Beşiktaş alsa tam tersi olur @BullyFener'de bir lanet olduğu kesin reis Bitik Beşiktaş toparladı siz yıllardır aynı tas aynı hamam Ali Koç'un hamleler kötü demek ki
Açabilirsin.
Açabilirsin.
Süper ligin kalitesini gösteren bir olay bu adamın şampiyonluk kazanması.Yani ben çok takip etmiyorum tüm futbolcuları ama ben bile duydum yani