TenTen Moderatör Katılım 12 Mayıs 2018 Mesajlar 6,792 Reaksiyon puanı 6,460 Puanı 610 11 Kasım 2024 #21 Yakamoz-Asi' Alıntı: Gerek yok zaten bunları takip etmeye ya. Faydaları kendilerine yok Genişletmek için tıkla ... Yok zaten takip etmiyorum. Ettiğimi söylemedim. Engeli basıyorum. Bu sayede keşfetime çıkmıyorlar. Reactions: Yakamoz-Asi
Yakamoz-Asi' Alıntı: Gerek yok zaten bunları takip etmeye ya. Faydaları kendilerine yok Genişletmek için tıkla ... Yok zaten takip etmiyorum. Ettiğimi söylemedim. Engeli basıyorum. Bu sayede keşfetime çıkmıyorlar.
Yakamoz-Asi Konu Sahibi Süper Emekli Katılım 8 Ocak 2013 Mesajlar 56,264 Reaksiyon puanı 40,633 Puanı 1,060 11 Kasım 2024 #22 Hobbit' Alıntı: Yok zaten takip etmiyorum. Ettiğimi söylemedim. Engeli basıyorum. Bu sayede keşfetime çıkmıyorlar. Genişletmek için tıkla ... Aaa bilmiyordum. Gerci ben hiç sosyal medya kullanmıyorum birkaç aydır. Reactions: TenTen
Hobbit' Alıntı: Yok zaten takip etmiyorum. Ettiğimi söylemedim. Engeli basıyorum. Bu sayede keşfetime çıkmıyorlar. Genişletmek için tıkla ... Aaa bilmiyordum. Gerci ben hiç sosyal medya kullanmıyorum birkaç aydır.