FF Sorgu Odası - Hafta 83 - Sorgudaki İsim: Hobbit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
En sevdiğin yemek?
Birden fazla ya. Mantı,Yaprak Sarma, Kuru Fasulye Pilav.
Tatlılardan; Ekler, Profiterol. (Ekler hastasıyım. İyi bir ekler yapan yerden durmaksızın ürün alabilirim. Bitirene kadar da yerim. ) Soğuk Baklava. Tatlıyı arttırabiliriz. Edirne bunun benim için en iyi yeridir.

• Beğendim
Reactions: Yakamoz-Asi
Hanımlar, Beyler;
31 yaşında, 1.68 boyundaki Hobit Pazar gününe kadar sorularınızı beklemektedir.
Son 3 gün !!! Bu fırsatı kaçırmayın. 😅😅😅
ben sandım esra erolun proğramından sesleniyorsun :A

benim bahsettiğim yaş olarak 31 liler forumda çok onu söyledim sen sanırım başka dünyalardasın :D
Neyse uzatmayacağım konuyu. :)
Merak ettiğiniz birşey var mıydı efendim ?
Zira 2 gün sonra bu etkinliği bulamayacaksınız. :)

Evlatlık olduğunu öğreniyorsun. İki tarafta bu durumda suçsuz ve şartlar bu noktaya getirmiş. Bir birinden çok uzak yerlerde kalıyorlar ve tercih yapman gerekecek. Biyolojik aileni mi seçersin yoksa seni büyüten aileni mi?
@Hobbit

Evlatlık olduğunu öğreniyorsun. İki tarafta bu durumda suçsuz ve şartlar bu noktaya getirmiş. Bir birinden çok uzak yerlerde kalıyorlar ve tercih yapman gerekecek. Biyolojik aileni mi seçersin yoksa seni büyüten aileni mi?
@Hobbit
Güzel soru. 👍

@Hobbit kitap okumak mı film izlemek mi?

Birde aynı hikayenin kiyap uyarlamalari oluyor bunu dizi film şeklinde izlemek ki yoksa kitabı okumak mı?

• Beğendim
Reactions: Hobbit and Dosi
Aynen üçüncü bir göz her zaman iyi oluyor bu tür durumlarda :A

Cevapsız Sorular dediğin sorgu odası değil o zaman başka bir şey :A Benim aklımda sorgu odasına girdiğin kalmış :A
Cevabı kendin vermişsin. Yok girmiş olsam bu bölümde adım olurdu :A

Bu arada sanki o program ile senle yeniden sohbet kapısı aralanmıştı. Öyle bir şey kalmış aklımda :A

@Hobbit
Beni büyüten aileyi seçerim. Sonuçta bütün anılarım onlar ile. Beni tanıyorlar ve nerede ne yapacağımı biliyorlar. Biyolojik ailemi seçmezdim. Senelerce beni büyütmüş bir aile var. Onları seçerim.
Küçükken ne olmak isterdin?
Göz Hastalıkları Doktoru.
kitap okumak mı film izlemek mi?

Birde aynı hikayenin kiyap uyarlamalari oluyor bunu dizi film şeklinde izlemek ki yoksa kitabı okumak mı?
İlk seçeneğim her zaman kitap olur. Film'de o ambiyansı bulamayabiliyorsun. Başarılı olan film serileri çok az. (Kitap Serisinin film olarak yapılması.) Ama Yüzüklerin Efendisi gibi bir şey çıkaracaklarsa filminide çok keyifle izlerim. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...