2023 En Favori Şarkı 2023 🎶 🎵 | Genel Yorum Konusu

Tam tersi bir mesaj yazacaksın diye korktum :A
Benim bazı işlerim var onları yapacağım ama 11 gibi uyurum inşallah.
Haydi size şimdiden iyi geceler dilerim
------

Biz sürekli acelemiz yok deyip nerdeyse bu gece açıyorduk oylama bitikten hemen sonra :A
Huylu huyundan vazgeçmez :A Bi diğer etkinlik yürütenlere bak bir de kendine bak :A

"Kararlarımın arkasında durma seviyem" olayı yaşanıyordu az daha yarına kaldığı için kurtardın bari :A

Tam tersi bir mesaj yazacaksın diye korktum :A
Benim bazı işlerim var onları yapacağım ama 11 gibi uyurum inşallah.
Haydi size şimdiden iyi geceler dilerim
------

Biz sürekli acelemiz yok deyip nerdeyse bu gece açıyorduk oylama bitikten hemen sonra :A

Ben zaten sizin bu gece yarısı olayına takmanıza anlam veremiyorum. Zaten iki kiṣi yürütüyorsunuz, 5ini @Bully açar diğer 5i sen. Sorun ne yani. :A

• Güldürdün
  • İlginç
Reactions: Dosi and Bully
Ben zaten sizin bu gece yarısı olayına takmanıza anlam veremiyorum. Zaten iki kiṣi yürütüyorsunuz, 5ini @Bully açar diğer 5i sen. Sorun ne yani. :A
Gece konu açma takıntısı var kendisinde çözmemiz gerekiyor bu meseleyi :A

Yarın iş günü zorlanmayayım istiyordur belki de ama yarın akşam da açarsın yani :A Ne bu acele :A

Bu öyle bir şey değilki. Bölme yok. Sadece 4 konu açılacak bu tur :A

İkili elemeler 8 grup olur ama eskilere baktım orda da bölünme yokmuş.
Bu kuralın gelme sebebi aynı anda 2-3 kişi anketle konu açılınca şikayetler olmuştu. Bundan dolayı almıştık ama ufukta başka etkinlik olmadığı için zaman ve duruma göre esnetilebilir. Tur sadece 6 konudan ibaretse sorun yok.
Veya dediğim gibi ikili eşleşmelerde en fazla 8 olunur zaten çeyrek final seçmek için. Ordada takılmayız engele.

Bize akşam TR’ye gece ama
------

Sen kaç beni yeterince haşladı bugün cümleleriyle biraz da ben zıt gideyim ona :A Hakkımdır :A
Klavye bile seni @buballs yaptı :A @Yakamoz-Asi

Bu öyle bir şey değilki. Bölme yok. Sadece 4 konu açılacak bu tur :A

İkili elemeler 8 grup olur ama eskilere baktım orda da bölünme yokmuş.
Bu kuralın gelme sebebi aynı anda 2-3 kişi anketle konu açılınca şikayetler olmuştu. Bundan dolayı almıştık ama ufukta başka etkinlik olmadığı için zaman ve duruma göre esnetilebilir. Tur sadece 6 konudan ibaretse sorun yok.
Veya dediğim gibi ikili eşleşmelerde en fazla 8 olunur zaten çeyrek final seçmek için. Ordada takılmayız engele.

Bize akşam TR’ye gece ama
------

Klavye bile seni @buballs yaptı :A @Yakamoz-Asi
Benim güzel nickimin yanından geçemez :A Çarpılmışsın gibi bir şey olmuş, üzüldüm :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Benim güzel nickimin yanından geçemez :A Çarpılmışsın gibi bir şey olmuş, üzüldüm :A
Ben buna sen çarpılmışsın diyorum :A
Dur bu üyeye baktımda bu da ilginçmiş ama yok yok şimdi detaylı inceleme zamanı değil. Sakin olacağım :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Ben buna sen çarpılmışsın diyorum :A
Dur bu üyeye baktımda bu da ilginçmiş ama yok yok şimdi detaylı inceleme zamanı değil. Sakin olacağım :A
Bugün tüm kötü şeyler benim başıma geliyor zaten bağışıklık kazandım artık :A Ortalık karıştırıcı ve masum olmayan birisi olarak bambaşka bir Bully olacağım artık :A

Bugün tüm kötü şeyler benim başıma geliyor zaten bağışıklık kazandım artık :A Ortalık karıştırıcı ve masum olmayan birisi olarak bambaşka bir Bully olacağım artık :A
Aman tanrım

Oh My God Wow GIF by CBC

• Güldürdün
@Bully nerelerdesin. Birazdan konuları açarım sen kontrol et :A

Anket ve klip sıralaması aynı değil, o kadar önemli değil o kısım. Sadece bi üstten kontrol edersin :A
Şu tur sonrası rahat nefes alacağım.

• Güldürdün
@Bully nerelerdesin. Birazdan konuları açarım sen kontrol et :A

Anket ve klip sıralaması aynı değil, o kadar önemli değil o kısım. Sadece bi üstten kontrol edersin :A
Şu tur sonrası rahat nefes alacağım.
Buralardayım konuları açmanı bekliyorum :A

Kontrol ederim tamam :Z

• Harika
Her şey tamamsa ben dinlenmeye çekileyim. Şarjım 14.
Yoruldum bugün Baya. Ankette yordu. 2 gündür uğraşıyorum desem yeridir :A
Eline emeğine sağlık :Z

Hem anket hem videolar yormuştur dinlen güzelce :bhr: Aynen uzun uğraştın bu turlar için bundan sonra daha az yorulursun zaten :A

• Harika
4. Tura yani çeyrek finali öncesi olacak olan ikili elemelerde yarışacak şarkılar belli oldu.
3. Turda eşitlikte üst tur olmadığı için bir grupta düello ile şarkıları belirledik.
Bu tur en yüksek oyu alan şarkılar 19 oy ile
Mabel Matiz - Müphem ve Zerrin Özer - Basit Numaralar oldu.

Üst tura yükselen şarkılar:

KÖFN - Al Aramızdan
Melike Şahin - Diva Yorgun
Aleyna Tilki - Başıma Belasın
Edis ft. Gülşen - Sor
Rast ft. Semicenk - Canın Sağ Olsun
Hande Yener - Benden Bir Tane Daha Yok
İrem Derici - Yaz Günü
Mabel Matiz - Müphem
Derya Uluğ - Nefes
Mabel Matiz - Bahçemin En Zor Gülü
Melis Fis - Gülü Sevdim Dikeni Battı