Yaa nasılda anlamışsın evet isteyerek sürmedi frenleri tutmadı arabanınBoyun egmesin tabi Halil'e insallah ama isteyerek de sürmemis
------
@Yakamoz-Asi bak sahnenin devamı 😂
Yaa nasılda anlamışsın evet isteyerek sürmedi frenleri tutmadı arabanınBoyun egmesin tabi Halil'e insallah ama isteyerek de sürmemis
Yaa nasılda anlamışsın evet isteyerek sürmedi frenleri tutmadı arabanın
------
Bu Zeynep de pek bir Asi'ymiṣ bütün Zeynepler mi böyle Asi acaba @Dosi Halil kucaklamıṣ 😱
El frenini çekse araba durur muydu ?Yaa nasılda anlamışsın evet isteyerek sürmedi frenleri tutmadı arabanın
------
Güçlü kuvvetli diyorsun yaniHemde ne asi Halil ona boşuna dizginleyemediğim asi sevdamsın demedi ya😍söze bakarmısın Ömer 😍❤️🔥
Halilin intikam için geldiğini öğrendi ve Halilin onu kandırdığını düşünüyor gitmek istedi o yüzden Halilde kucakladı eve getirdi ☺️ yalnız farkettiysen tek eliyle getirdi eve 😂
Bir ṣey demedim artık sahne biraz ilginçEl frenini çekse araba durur muydu ?
@Yakamoz-Asi
Nesi ilginç ? Durur mu? Durmaz mı?Güçlü kuvvetli diyorsun yani
Bir ṣey demedim artık sahne biraz ilginç
Nesi ilginç ? Durur mu? Durmaz mı?
Yanıtsız bırakma
Kanal 7 dizilerinde zeka arama, bulamazsın.Araba hızlı gelirken Halil'in önde kıvırıp hemen duruyor. Kız iniyor fazla bir ṣeyi yok yani. dururdu bence bu arada.
Frenleri tutmadı diye yazdım yaEl frenini çekse araba durur muydu ?
@Yakamoz-Asi
Hadi o okumamış sen sahneyi izledin Zeynep in fren diye bağırdığını damı duymadın yaGüçlü kuvvetli diyorsun yani
Bir ṣey demedim artık sahne biraz ilginç
Halile vurmak istedi ama aşkı ağır bastı kıyamadı durdurmak istersen frenlerin tutmayınca sağa kırdıAraba hızlı gelirken Halil'in önde kıvırıp hemen duruyor. Kız iniyor fazla bir ṣeyi yok yani. dururdu bence bu arada.
Rüzgarlı Tepem ile diğer dizileri karşılaştırma beeKanal 7 dizilerinde zeka arama, bulamazsın.
Frenleri tutmadı diye yazdım ya
Hadi o okumamış sen sahneyi izledin Zeynep in fren diye bağırdığını damı duymadın ya
Halile vurmak istedi ama aşkı ağır bastı kıyamadı durdurmak istersen frenlerin tutmayınca sağa kırdı
------
Rüzgarlı Tepem ile diğer dizileri karşılaştırma bee
Tamam işte o çalışmadı o aaaEl freni diyor el freni
Tamam işte o çalışmadı o aaa
Ya basıp frenler diyor ya o işte 😂O görülmüyor ki videoda
Ya basıp frenler diyor ya o işte 😂
Biz onu demiyor, ayakla basilan fren degil. el freni var ya sürücünün saginda, yukari cekersen sürerken frenler ses cikarir hatta bozulabilir cekersen sürerken onu diyoruz. cekmedi onu yani.
Karşılaştırabilirim , çünkü yayınladığı kanal sıkıntı.Frenleri tutmadı diye yazdım ya
Hadi o okumamış sen sahneyi izledin Zeynep in fren diye bağırdığını damı duymadın ya
Halile vurmak istedi ama aşkı ağır bastı kıyamadı durdurmak istersen frenlerin tutmayınca sağa kırdı
------
Rüzgarlı Tepem ile diğer dizileri karşılaştırma bee
El freni diyor el freni
Okumuyorsun , okumuyorsun.Tamam işte o çalışmadı o aaa
Karşılaştırabilirim , çünkü yayınladığı kanal sıkıntı.
Okumuyorsun , okumuyorsun.