Cemre Arda Resimleri

Bu Zeynep de pek bir Asi'ymiṣ bütün Zeynepler mi böyle Asi acaba @Dosi :A :A Halil kucaklamıṣ 😱

Hemde ne asi Halil ona boşuna dizginleyemediğim asi sevdamsın demedi ya😍söze bakarmısın Ömer 😍❤️🔥

Halilin intikam için geldiğini öğrendi ve Halilin onu kandırdığını düşünüyor gitmek istedi o yüzden Halilde kucakladı eve getirdi ☺️ yalnız farkettiysen tek eliyle getirdi eve 😂

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Hemde ne asi Halil ona boşuna dizginleyemediğim asi sevdamsın demedi ya😍söze bakarmısın Ömer 😍❤️🔥

Halilin intikam için geldiğini öğrendi ve Halilin onu kandırdığını düşünüyor gitmek istedi o yüzden Halilde kucakladı eve getirdi ☺️ yalnız farkettiysen tek eliyle getirdi eve 😂
Güçlü kuvvetli diyorsun yani :A
El frenini çekse araba durur muydu ? :A
@Yakamoz-Asi
Bir ṣey demedim artık sahne biraz ilginç :A

El frenini çekse araba durur muydu ? :A
@Yakamoz-Asi
Frenleri tutmadı diye yazdım ya :A
Güçlü kuvvetli diyorsun yani :A

Bir ṣey demedim artık sahne biraz ilginç :A
Hadi o okumamış sen sahneyi izledin Zeynep in fren diye bağırdığını damı duymadın ya:A

Araba hızlı gelirken Halil'in önde kıvırıp hemen duruyor. Kız iniyor fazla bir ṣeyi yok yani. :A dururdu bence bu arada. :D
Halile vurmak istedi ama aşkı ağır bastı kıyamadı durdurmak istersen frenlerin tutmayınca sağa kırdı
------

Kanal 7 dizilerinde zeka arama, bulamazsın. :A
Rüzgarlı Tepem ile diğer dizileri karşılaştırma bee

Hadi o okumamış sen sahneyi izledin Zeynep in fren diye bağırdığını damı duymadın ya:A

Halile vurmak istedi ama aşkı ağır bastı kıyamadı durdurmak istersen frenlerin tutmayınca sağa kırdı
------

El freni diyor el freni :A

Biz onu demiyor, ayakla basilan fren degil. :D el freni var ya sürücünün saginda, yukari cekersen sürerken frenler ses cikarir hatta bozulabilir cekersen sürerken onu diyoruz. :A cekmedi onu yani. :D

He onu önceki attığım sahnede yaptı bir daha izle ilk attığım sahneyi sonra frene basıyor fren tutmuyor :D

------

Karşılaştırabilirim , çünkü yayınladığı kanal sıkıntı. :A
El freni diyor el freni :A

Tamam işte o çalışmadı o aaa :A
Okumuyorsun , okumuyorsun. :A

Forum İstatistikleri

Konular
171,882
Üyeler
8,462
Son Üye