Fenerbahçe, Galatasaray'a Acımadı

Başlık Hiç ama hiç hoşuma gitmedi voleybol'da Galatasarayın pek bir iddası yok çünkü kadrosu bütçe olarak fenerin 2-3 belki 5 kat altında ona rağmen 12 maçtır set vermeyen bir takım iyidir Fenerbahçe basketbol voleybol'da ancak bizi yener yiyorsa gelsinler er meydanına FUTBOL'A
Futbolla diğer branşlar arasında muazzam bütçe farkı var. Galatasaray`ın tek santforlarının maaşı basketbolda EuroLeague şampiyonunun bütçesinden daha fazla. :D

Biz derken? Ben sadece bir mesaj yazdım ordada futbolun F:si bile yok. Başkada mesajım yoktu. O mesajdan bu kanıya nasıl vardın :A
Siz derken Galatasaray düşmanları :A @Yakamoz-Asi dünkü derbi mağlubiyetinin acısını çıkartmam gerekti diye yazmış. Senle @12.Adam da harika atmışsınız. Bu da sizi katmam işin yeterli bir sebep :A

Siz derken Galatasaray düşmanları :A @Yakamoz-Asi dünkü derbi mağlubiyetinin acısını çıkartmam gerekti diye yazmış. Senle @12.Adam da harika atmışsınız. Bu da sizi katmam işin yeterli bir sebep :A
yinede geçersiz bir sebep. Ben o mesaja cevap verip futbol yorumlasam haklısın. Ama bir cevap vermedim :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and MasacRE
yinede geçersiz bir sebep. Ben o mesaja cevap verip futbol yorumlasam haklısın. Ama bir cevap vermedim :A
Benim için geçerli bir sebep :A
Ne konu açmıṣım beee valla nokta atıṣı gibi mübarek :A Voleybol'u da Sultanlarımızı da severiz. :A

@Dosi @12.Adam @Hobbit @Royal Highness @Bully @MasacRE
Sultanlar başımızın tacıdır zaten. Özellikle Hande sultanımı, Zehra sultanımı ve İlkin sultanımı ayrı severim :A