Fenerbahçe, Galatasaray'a Acımadı

Yakamoz-Asi

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
35,366
Puanı
1,061
1730224190108.jpeg

Sultanlar Ligi 6. haftasında, Fenerbahçe Medicana, Galatasaray Daikin'e acımadı.

Vodafone Sultanlar Liginde Fenerbahçe Medicana ile Galatasaray Daikin karṣılaṣtı ve Fenerbahçe, set vermeden Galatasaray'ı 3-0 yendi.

Böylece 12 resmi maçtır set vermeyen Galatasaray, set alamadan yenilmiṣ oldu.

Klasik bir cümle yazalım o zaman. Yenilmeyen ve set vermeyen takım yoktur. Henüz Fenerbahçe ile oynamamış takım vardır. :)
Not:Bir Trabzonspor taraftarıyım. :)

• Beğendim
Reactions: Dosi and 12.Adam
Başlık efsane olmuş :A
Adil yönetilince ortaya mutlak sonuç çıkıyor.
Dünki derbi yenilgisinin acısını çıkartmam gerekti. :A

Bunlarla avutun kendinizi. Futbolda şampiyon yine biz olacağız ne de olsa :A @Bully

Bırakalım avunsunlar ve böyle mutlu olsunlar :A Voleybol kimin umrunda, futboldaki mutluluk paha biçilemez :A Şampiyon yine Galatasaray olacak :A
Vahap Beyaz, Ahmet Çakar , …….. GALATASARAY.

Son düzenleme:
Bırakalım avunsunlar ve böyle mutlu olsunlar :A Voleybol kimin umrunda, futboldaki mutluluk paha biçilemez :A Şampiyon yine Galatasaray olacak :A
Aynen öyle Kaan'ım. Onlar kendilerini amatör branşlardaki başarılarla teselli ederken biz mayısta 5. yıldız kutlamalarını yapıyor olacağız :A o zaman Ali Koç başkanım bizi voleybolda şampiyon yaptı yeav diye sevinirler artık :A
Bugün sizi böyle başlıklar açmaya muhtaç bırakmayan Galatasaray için ne yaptınız söyleyin :A @MasacRE @Bully
Çok şükür buralarda avutmuyoruz biz kendimizi. Futbolumuz yetiyor bizlere :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Bully and S.G.A.T.
Ben futbolda kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım. Kadınların futbolu takip etmediğini veya anlamadığını düşünebilirsiniz ama ben takip ediyorum.

Voleybolda ise sadece Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımızı destekliyor ve takip ediyorum.

Cumhuriyetimizin 101. yılında Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı güzel bir galibiyet almış. Tebrik etmek gerekir.

Sporu sadece futbola indirgemek ve diğer branşları "avunulacak" birer aktivite olarak nitelendirmek üzücü. Ayrıca "kimin umrunda" demek bence garip. Sizin umrunuzda olmayabilir ancak umrunda olan insanlar ve sporcular var.

Spor sadece futbol branşından ibaret değil.
Voleybol maçıyla ilgili bir haberde futbol muhabbeti yapmayı doğru bulmuyorum.

Yapana saygım sonsuz. Ancak fikrimi belirtme özgürlüğüm olduğu için fikrimi belirttim.

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Ben futbolda kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım. Kadınların futbolu takip etmediğini veya anlamadığını düşünebilirsiniz ama ben takip ediyorum.

Voleybolda ise sadece Türkiye A Milli Kadın Voleybol Takımımızı destekliyor ve takip ediyorum.

Cumhuriyetimizin 101. yılında Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı güzel bir galibiyet almış. Tebrik etmek gerekir.

Sporu sadece futbola indirgemek ve diğer branşları "avunulacak" birer aktivite olarak nitelendirmek üzücü. Ayrıca "kimin umrunda" demek bence garip. Sizin umrunuzda olmayabir ancak umrunda olan insanlar ve sporcular var.

Spor sadece futbol branşından ibaret değil.
Voleybol maçıyla ilgili bir haberde futbol muhabbeti yapmayı doğru bulmuyorum.

Yapana saygım sonsuz. Ancak fikrimi belirtme özgürlüğüm olduğu için fikrimi belirttim.
Merhaba. Ben sizin yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum forumda. Genellikle katılıyorum, mantıklı buluyorum. Bunların yanında bazı konularda nacizane kendi adıma hassas olduğunuzu düşünüyorum. Yukarıdaki sizin belirttiğiniz mesajların hepsi mizah amaçlı. Kimsenin voleybolu aşağıladığı yok. Haddimize de değil zaten.

Geneline bakarsanız zaten bu voleybol konunsuun açılma sebebi zaten başka bir futbol maçı :D @MasacRE @Bully Yani geçtiğimiz gün Galatasaray futbolda Beşiktaşı yenmeseydi @Yakamoz-Asi nin voleybol konusu açacağını pek zannetmiyorum. :A Teşekkürler.

Merhaba. Ben sizin yorumlarınızı ilgiyle takip ediyorum forumda. Genellikle katılıyorum, mantıklı buluyorum. Bunların yanında bazı konularda nacizane kendi adıma hassas olduğunuzu düşünüyorum. Yukarıdaki sizin belirttiğiniz mesajların hepsi mizah amaçlı. Kimsenin voleybolu aşağıladığı yok. Haddimize de değil zaten.

Geneline bakarsanız zaten bu voleybol konunsuun açılma sebebi zaten başka bir futbol maçı :D @MasacRE @Bully Yani geçtiğimiz gün Galatasaray futbolda Beşiktaşı yenmeseydi @Yakamoz-Asi nin voleybol konusu açacağını pek zannetmiyorum. :A Teşekkürler.
Merhaba. Açıklamanız için teşekkür ederim.

Başlık Hiç ama hiç hoşuma gitmedi voleybol'da Galatasarayın pek bir iddası yok çünkü kadrosu bütçe olarak fenerin 2-3 belki 5 kat altında ona rağmen 12 maçtır set vermeyen bir takım iyidir Fenerbahçe basketbol voleybol'da ancak bizi yener yiyorsa gelsinler er meydanına FUTBOL'A