okumamın olduğunu göstermek için ona uygun reaksiyonda bulundukOkuman yok galiba 26 yazıyor ankette
okumamın olduğunu göstermek için ona uygun reaksiyonda bulundukOkuman yok galiba 26 yazıyor ankette
Hiç birinin oylayacak potansiyeli yok benimkisi bir umut. @Keith Long oylar umarım26'da kalmışız.
Etiketlediğin isimlerden 2'si oylasa rekoru geçiyoruz yoksa başka bahara kalır
Aynen potansiyel yok Dante zaten anketlere katılmam diyorduHiç birinin oylayacak potansiyeli yok benimkisi bir umut. @Keith Long oylar umarım
@serhatt özel jürimizdi. Ondan hamle beklerim oylasın bunuAynen potansiyel yok Dante zaten anketlere katılmam diyordu
@Keith Long seni kırmaz oylar Oylasa bile geçemiyoruz egale etmiş oluyoruz.
ben daha oylamadım çatlasın bizimki öyle 26 da kalsın bakalım@serhatt özel jürimizdi. Ondan hamle beklerim oylasın bunu
Aaa sen oylamadın mı. O zaman tek eksik senmişsinben daha oylamadım çatlasın bizimki öyle 26 da kalsın bakalım
@serhatt özel jürimizdi. Ondan hamle beklerim oylasın bunu
------
@DarkLegenD çok önem verir sanata. Onu da etiket edelim. Eşsiz oylamada bulunsun
Sorun ne hemen çözeyim.Özel jüri @serhatt oyların bekleniyor sensiz olmaz
Çözmüşsün zaten elin değmişken diğer gruplarada beklerizSorun ne hemen çözeyim.
51 dakika sonra burdayımAaa sen oylamadın mı. O zaman tek eksik senmişsin
Aslında önceki tur oylayan 2 isim daha vardı ama onlar çok nadiren geliyorlar foruma. Yoksa daha fazla oy olurdu burda
50 dakikaya kapanacak. Oylayıp oylamamak sana kalmış
İhtiyaç varsa etiket et yoksa bulaştırma beni.Çözmüşsün zaten elin değmişken diğer gruplarada bekleriz
Harikasın ya hem 27 oyu bulduk hem de benim çok sevdiğim ismi kurtardınSorun ne hemen çözeyim.
Senin için verdim o isme.Harikasın ya hem 27 oyu bulduk hem de benim çok sevdiğim ismi kurtardın
@Bully nerde eşitlik vardı? Kim eşit belli etmeden etiket et serhat oylasınİhtiyaç varsa etiket et yoksa bulaştırma beni.
Hadi bekliyorum.@Bully nerde eşitlik vardı? Kim eşit belli etmeden etiket et serhat oylasın
Thanks hayatım.5 ve 7. gruplar kolay gele @serhatt
Bu arada spoi vermiş gibi olmuşsun. Daha bitmedi oylama. Değişebilir durumlar5 ve 7. gruplar kolay gele @serhatt
Düşündüğümü kastediyorsan durup dururken demedim yani Serhat'ın oylarının işe yaradığını vurgulamak içindi Bunu saymayalım spoilerdenBu arada spoi vermiş gibi olmuşsun. Daha bitmedi oylama. Değişebilir durumlar
Ben editliyorum sen ısrarla isim yazıyorsun.Düşündüğümü kastediyorsan durup dururken demedim yani Serhat'ın oylarının işe yaradığını vurgulamak içindi Bunu saymayalım spoilerden