Güncel Ülke Puanı Sıralaması | Futbol ⚽💹

UEFA ÜLKE PUAN DURUMU 9.HAFTA
(Gruplardaki 3.Maç)

Ekli dosyayı görüntüle 130371

UEFA Takım Puan Durumu

45.Fenerbahçe 40.000
61.Galatasaray 30.500
76.Başakşehir 20.500
113.Beşiktaş 12.000

@Tolstoyevski @Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Araf @emreemreu @DarkLegenD @mesmeso @The_Erinch @Doğan @Sherlock @xdragxx @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @batuhankaralar @MEnes @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @Felon
@RüzgarGülü @Bully
Bu Çek Cumhuriyeti ni ne zaman geçeceğiz çok merak ediyorum :D

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Bu hafta 4 takımından 3ü yenildi biri berabere kaldı. Bizim takımlar 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet. Böyle devam edersek mümkün ama zor.

Yanlıṣım varsa düzelt. @12.Adam
Çekya’nın maçlarını kontrol ettim yanlış yok bu hafta istediğimiz gibi gitmişler. Birkaç haftaya puan farkını kapatacağımızı düşünüyorum.

Bu hafta 4 takımından 3ü yenildi biri berabere kaldı. Bizim takımlar 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet. Böyle devam edersek mümkün ama zor.

Yanlıṣım varsa düzelt. @12.Adam

Çekya’nın maçlarını kontrol ettim yanlış yok bu hafta istediğimiz gibi gitmişler. Birkaç haftaya puan farkını kapatacağımızı düşünüyorum.
İyi en azından geçme umudumuz var. Hep arkada olmaktan sıkıldım :D

@12.Adam milli takım sıralamasını da paylaşmaya ne dersin? Eskiden biz bu listeleri bilmezdik. Milli sıralama her şeyden üstündü.

• Harika
Reactions: 12.Adam
UEFA ÜLKE PUAN DURUMU 10.HAFTA
(Gruplardaki 4.Maç)

Ekli dosyayı görüntüle 130692

Uefa Takım Puan Sıralaması

46.Fenerbahçe 40.000
60.Galatasaray 32.500
78.Başakşehir 20.500
110.Beşiktaş 13.000

@Tolstoyevski @Keith Long @Gerekli24 @bazinga @MasacRE @Araf @emreemreu @DarkLegenD @mesmeso @The_Erinch @Doğan @Sherlock @xdragxx @Angelica @Dosi @Maskeli Fedai @batuhankaralar @MEnes @Yakamoz-Asi @S.G.A.T. @Felon
@RüzgarGülü @Bully
Buna bakar misin

Buna bakar misin
İnceledim.

UEFA ÜLKE PUAN DURUMU 10.HAFTA
(Gruplardaki 4.Maç)

Ekli dosyayı görüntüle 130692

Uefa Takım Puan Sıralaması

46.Fenerbahçe 40.000
60.Galatasaray 32.500
78.Başakşehir 20.500
110.Beşiktaş 13.000

@RüzgarGülü @Bully
@The_Erinch
çeklerle 4 galibiyetlik fark var. Gelecek hafta Fener, Prag deplasmanına gidiyor. Kaybetmeyin lütfen. :A @RüzgarGülü @The_Erinch

Buna bakar misin

Bu tabloda niye 2027 yazıyor?

Bu alana bir cevap yazın...