Uykusuzluğun hayırlı olsun bu gece uzun olacak belli kiSütlü kahve @Yakamoz-Asi @Bully
Sütlü kahve @Yakamoz-Asi @Bully
Uykusuzluğun hayırlı olsun bu gece uzun olacak belli ki
Uykusuzluğun hayırlı olsun bu gece uzun olacak belli ki
Normalde kahve içtiğimde uykum ölüyor evet ama bu sütlü olanı cezvede yapılanı. Belki süründürmez daha uykum var ama anketlere geçeyimAn itibariyle uyku intihar etti.
Didek kahvesi kadar ayıltıcı olmayabilir belki evetNormalde kahve içtiğimde uykum ölüyor evet ama bu sütlü olanı cezvede yapılanı. Belki süründürmez daha uykum var ama anketlere geçeyim
Dibek? hem o hem sadesi. Aynı hesap işte benim sürekli yaptığım o normaldeDidek kahvesi kadar ayıltıcı olmayabilir belki evet
Aa anketler vardı dimi unutmuşum Onları da açtıktan sonra yorulabilirsin gerçi kahveye rağmen
Ahaha didek nerden çıktı İşyerindeki arkadaşım da yapıyor bize bazen dibek kahvesiDibek? hem o hem sadesi. Aynı hesap işte benim sürekli yaptığım o normalde
Gece şimdi başlıyor saatimiz 11. Gayet normalAhaha didek nerden çıktı İşyerindeki arkadaşım da yapıyor bize bazen dibek kahvesi
Kahve içmende sorun yok da içtiğin saatte sorun var sanki
Normal değil değil Bilerek gececi olmak için kahve içiyor gibisin sankiGece şimdi başlıyor saatimiz 11. Gayet normal
Yok be. Ben yine klasik 12-1 arası uyurum yarına iş olsaydı artık giderdim yavaştanNormal değil değil Bilerek gececi olmak için kahve içiyor gibisin sanki
Kahveye rağmen onu başarabilmen de takdire şayan Çok yakında hepten gececi olacaksınYok be. Ben yine klasik 12-1 arası uyurum yarına iş olsaydı artık giderdim yavaştan