Ben arar tarar bulurum istedikleri kadar kapasınlar.Ben yurt dıṣındayım canım benim bana yasak iṣlemez
İlk paylaṣtığım zaten Serhata
------
Vay melunlar vay demek size kapalı
Ben arar tarar bulurum istedikleri kadar kapasınlar.Ben yurt dıṣındayım canım benim bana yasak iṣlemez
------
Bu attğın beklentimi karşıladı, yalnız camdan izleyen kim ?Ben yurt dıṣındayım canım benim bana yasak iṣlemez
------
Bu attğın beklentimi karşıladı, yalnız camdan izleyen kim ?
Bende sana atayım mı ? Ama özeldenYani bu sahnede öyle ṣeylere dikkat etmedim
Bende sana atayım mı ? Ama özelden
Raporlamazsan yemem.At at ceza yeme
Raporlamazsan yemem.
Diziyi hiç izlemedim ama sosyal medyada şunu görünce forumda paylaşayım dedim ;
Ben ilk dediğini düşünüyorum.Hal ve tavrına bakarsak ya sarhoṣ yada Afra'ya tepkili.
Leş gibi sarhoş olup gitmiş konsere, yanındaki arkadaşları da müdahale edeceğine oturup rezil oluşunu izliyorlar.Hal ve tavrına bakarsak ya sarhoṣ yada Afra'ya tepkili.
Bence baya sarhoşHal ve tavrına bakarsak ya sarhoṣ yada Afra'ya tepkili.
Leş gibi sarhoş olup gitmiş konsere, yanındaki arkadaşları da müdahale edeceğine oturup rezil oluşunu izliyorlar.
Ben ilk dediğini düşünüyorum.
Kimin konseri? Başka açıdan da gördüm bu videoyu ve yanındaki arkadaşları o konuştukça gülüyorLeş gibi sarhoş olup gitmiş konsere, yanındaki arkadaşları da müdahale edeceğine oturup rezil oluşunu izliyorlar.
Bence baya sarhoş
Sıla konseri.Kimin konseri? Başka açıdan da gördüm bu videoyu ve yanındaki arkadaşları o konuştukça gülüyor
Bu arada videoya emoji atar mısın?
Yarın ayıldığında olay çıkar gibi.Ağzına sağlık serhatım valla öyle ya hiç mi müdahale olmaz.
Kesinlikle
Sıla konseri.
------
Yarın ayıldığında olay çıkar gibi.
İfakat'ı mı?Ben șahsen derhal diziden atarım.
Aynen yani bu görüntüyü vermesini geçtim. Dizi hakkında ve diğer karakterler hakkında böyle konuṣması son derece yersiz.İfakat'ı mı?