20 Ekim 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kim Milyoner Olmak İster - 1117. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%
  • TV İzlemeyeceğim/İzlemedim

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
  • Anket kapatılmış .
Ay pardon da kime ders olacakmış niye kendi kendine kudurdun. :F Keşke isim vererek laf soksaydın ama ben yine de cevabımı vereyim, reytinge göre dizi övmüyorum içeriğe bakıyorum ve Kirli Sepeti de onca leşliğin arasında pırıl pırıl parlıyordu yani 0 alsa bile göklere çıkarırdım ve final kararı verildi diye bu durum değişecek değil. Senin gibi TRT'nin vergi yiyici propaganda dizisini göklere çıkarmaktan çok daha iyidir. :A
Ayol kendi izlediğin diziler hariç diğer dizileri kötüleyip duruyorsun. :F Demek istediğim diziyi övdün övdün başımıza çıkardın, Bu mesajım özellikle sanaydı zaten. Kendini bilmen ne güzel.

TRT'nin dizileri senin O NOW kanalındaki dizilerle kıyaslama istersen, akıbetini görüyoruz.

Ayol kendi izlediğin diziler hariç diğer dizileri kötüleyip duruyorsun. :F Demek istediğim diziyi övdün övdün başımıza çıkardın, Bu mesajım özellikle sanaydı zaten. Kendini bilmen ne güzel.

TRT'nin dizileri senin O NOW kanalındaki dizilerle kıyaslama istersen, akıbetini görüyoruz.
Övüp övüp "başınıza çıkarmam" niye bu kadar kanına dokundu anlamadım herkesin sevdiği diziyi el üstünde tutması kadar doğal bir şey yok. İzlemediğim her işe sallayacak olsaydım en az 20-25 diziyi elden geçirmem gerekirdi ama sadece kendimce leş bulduklarımı eleştirip eli yüzü düzgün işlere değer veriyorum Kirli Sepeti de bunlardan biriydi ve yine olsa yine çıkarırdım oh sefam olsun. :A Ayol kelimesi de o kadar emanet durmuş ki anlatamam bence sen hazımsızlığı bir kenara bırakıp kendi üslubunu bulmaya çalış. :F

Övüp övüp "başınıza çıkarmam" niye bu kadar kanına dokundu anlamadım herkesin sevdiği diziyi el üstünde tutması kadar doğal bir şey yok. İzlemediğim her işe sallayacak olsaydım en az 20-25 diziyi elden geçirmem gerekirdi ama sadece kendimce leş bulduklarımı eleştirip eli yüzü düzgün işlere değer veriyorum Kirli Sepeti de bunlardan biriydi ve yine olsa yine çıkarırdım oh sefam olsun. :A Ayol kelimesi de o kadar emanet durmuş ki anlatamam bence sen hazımsızlığı bir kenara bırakıp kendi üslubunu bulmaya çalış. :F
Bu kadar şeyin içinde benim üslubuma mi takıldın. :F Bravo Tebrik ediyorum gerçekten seni.

Kaç kere söyledim şimdi de söylüyorum Bahar ve Kırliden başka değer verdiğin dizi yok senin anla artık bunu.