- Reaksiyon puanı
- 114,248
- Puanı
- 1,060
Demi. Bende bana yardım etmek istiyor sandım ama onun amaçları emelleri çok farklıymışFark ettim onu canım. Yoksa niye açmak için hevesli olsun. @Bully
Demi. Bende bana yardım etmek istiyor sandım ama onun amaçları emelleri çok farklıymışFark ettim onu canım. Yoksa niye açmak için hevesli olsun. @Bully
Bak bak nasılda hevesli yeni haftaya @Dosi
Ben o konuları açana kadar baya mesaj yazar gerçi rakiplerim.Konu açınca coşacağı için
Demi. Bende bana yardım etmek istiyor sandım ama onun amaçları emelleri çok farklıymış
Merak etme konuyu ben hazır edeceğim. Senin tek uğraştıracak olan anket onu da kolaylaştırırım @RüzgarGülü ve @Yakamoz-Asi çok arayı açmaz senleBen o konuları açana kadar baya mesaj yazar gerçi rakiplerim.
Ama coşturacağım evet heyecanla bekliyorum
Merak etme konuyu ben hazır edeceğim. Senin tek uğraştıracak olan anket onu da kolaylaştırırım @RüzgarGülü ve @Yakamoz-Asi çok arayı açmaz senle
İşte benim canım arkadaşım Bana gol pasını atacak, bana sadece dokunmak kalacak resmenMerak etme konuyu ben hazır edeceğim. Senin tek uğraştıracak olan anket onu da kolaylaştırırım @RüzgarGülü ve @Yakamoz-Asi çok arayı açmaz senle
Etkinlik başlasın görelim bakalım. Şarkıları merak ediyorumm dinlemedikerim çıkar umarım yaMerak etme konuyu ben hazır edeceğim. Senin tek uğraştıracak olan anket onu da kolaylaştırırım @RüzgarGülü ve @Yakamoz-Asi çok arayı açmaz senle
Ekmek piş ağzıma düş derdik bunaNihayet şu tablolu halini ayarlamayı başardım @MasacRE (konular bugün yarın geliyor, artık bekleniyorsun foruma )
@Bully toplam 80 şarkı var. Molam zamanı kontrol ederim konuda gözden kaçan olmuş mu. Numaraları halini konuya ekledim. Sende bi bakınırsın.
Ben şarkıların sayısına göre kademe kademe nasıl gideceğimizi hesap ederim.
Eski konunun taslağı ve planlamasına bakınıp ordan hesap ederim.
eskiden bu etkinliği Bully yürütürdü. Nerden nereye, şimdi benim onayımı bekledi ilk tur içinEkmek piş ağzıma düş derdik buna
İyi iyi herşeye yetişmek seni yorar zaten
Vay emekci kardeşim @Bully . Ondan öncede bugrax vardı sanırımeskiden bu etkinliği Bully yürütürdü. Nerden nereye, şimdi benim onayımı bekledi ilk tur için
Teşekkürler önerin için.Aslında 4 ṣarkı daha bulup, 84 ṣarkı ile baṣlamak daha kolaylık olur.
1. Tur 12 konu 7 ṣarkıdan 4'ü devam etse 48 ṣarkı kalır 2. Tura.
2. Tur 8 konu 6 ṣarkıdan yine 4'ü devam etse 32 ṣarkı kalır 3. Tura
3. Tur 8 konu 4 ṣarkıdan 2'si devam eder 16 ṣarkı kalır, 24'lük tura gerek kalmaz.
Sonrası duello zaten.
Düz bölünebilir sayılar daha iyi olur sanki. Bu sadece bir fikir tabi size zorluk olmasın diye yazdım. @Dosi @Bully
eskiden bu etkinliği Bully yürütürdü. Nerden nereye, şimdi benim onayımı bekledi ilk tur için
Ya işte Bully ne oldum demeyeceksin Dönem dönem emek bayrağını değişiyoruz forumda En istikrarlı Dosi oldu tabiiVay emekci kardeşim @Bully . Ondan öncede bugrax vardı sanırım
Peki diyelim ben bu akşam açtım ertesi güne sarkan konuları kim açacak?Şimdiden tamamladım planlamayı @Bully
10 grup 8 şarkıdan 5 mi üst tura çıkaralım yoksa 8 grup 10 şarkıdan 5 mi
50 şarkı kalsın istiyorum ortalama 2. tura. 40 olursada olur.
Biraz ağırdan alacağız bu arada. Aynı anda 5 üzeri konu açamayız. Öyle bir kural getirilmişti zamanında. Ama 12den önce 5, 12den sonra kalanı açılır ama acelemiz olmadığı için ertesi gün gündüze bırakırız.
1. Tur 80 şarkı:
2. Tur 50
3. Tur 32
4.tur 24
5. Tur 16 (burası çeyrek öncesi ikili eleme)
Olarak ilerleyeceğiz
İkili elemlerde 3 şarkı istemediğim için düello durumu olabilir.
Planlama bu yönde. Tabi her zaman değişikliğe açığız
@Yakamoz-Asi @MasacRE @12.Adam @tekin @RüzgarGülü @dreamy @xemrexxx
Abi senin öneriler de güzel ama konu sınırlamasından dolayı 12 fazla olabilir bir de fazla tur olsun etkinlik uzasın bence de @DosiAslında 4 ṣarkı daha bulup, 84 ṣarkı ile baṣlamak daha kolaylık olur.
1. Tur 12 konu 7 ṣarkıdan 4'ü devam etse 48 ṣarkı kalır 2. Tura.
2. Tur 8 konu 6 ṣarkıdan yine 4'ü devam etse 32 ṣarkı kalır 3. Tura
3. Tur 8 konu 4 ṣarkıdan 2'si devam eder 16 ṣarkı kalır, 24'lük tura gerek kalmaz.
Sonrası duello zaten.
Düz bölünebilir sayılar daha iyi olur sanki. Bu sadece bir fikir tabi size zorluk olmasın diye yazdım. @Dosi @Bully
Yine sen. İlk tur senin dedikYa işte Bully ne oldum demeyeceksin Dönem dönem emek bayrağını değişiyoruz forumda En istikrarlı Dosi oldu tabii
------
Peki diyelim ben bu akşam açtım ertesi güne sarkan konuları kim açacak?
O zaman 8 grup 10 şarkıdan 5 isterim tabii kiYine sen. İlk tur senin dedik
Çalışacaz artık napalım @Dosi neyi uygun görürse uyarım ben