- Reaksiyon puanı
- 34,705
- Puanı
- 1,061
Güzel olmuş.
Yok RüzgarGülü Real Madrid ve Fener diyor. Patlatayım mı
İkisi birden mi yoksa tek tek mi oynarsın Real ve Fener maçını @RüzgarGülü
Güzel olmuş.
Fenerli olarak fener maçını kupona koymam oynarsam tek oynarımYok RüzgarGülü Real Madrid ve Fener diyor. Patlatayım mı
Bize girme bence , Real ok.Yok RüzgarGülü Real Madrid ve Fener diyor. Patlatayım mı
Dortmund ‘a evet diyorum.Fener maçını para kazanırsam pazar günü oynıyayım.
Dortmund alır diyorsunuz yani. @12.Adam @RüzgarGülü
Tamam öyle yap. Dortmund 1.35 den getirir ufak da olsa. Böyle deyince yüklü girdiğim yıllar önceki Barcelona banko 1.05 oynadığım kupon geldiFener maçını para kazanırsam pazar günü oynıyayım.
Dortmund alır diyorsunuz yani. @12.Adam @RüzgarGülü
Kaç lirayla oynamıştın ?Tamam öyle yap. Dortmund 1.35 den getirir ufak da olsa. Böyle deyince yüklü girdiğim yıllar önceki Barcelona banko 1.05 oynadığım kupon geldi
Unuttum ama 4 yada 3 banko oynayıp. 2 surpriz oynuyordum o zamanlar sistem 4 6 ydı herhalde. Hepsi tuttu hatta 2 surpriz de tuttu ama banko yatınca Barça maçı 1.05 yatmıştıKaç lirayla oynamıştın ?
Sistem 4 6 ne ifade ediyor? En az 4 maç mı tutmalı ?Unuttum ama 4 yada 3 banko oynayıp. 2 surpriz oynuyordum o zamanlar sistem 4 6 ydı herhalde. Hepsi tuttu hatta 2 surpriz de tuttu ama banko yatınca Barça maçı 1.05 yatmıştı
İki maçın toplamından adamakıllı bir oran çıkıyor.
İki maçın toplamından adamakıllı bir oran çıkıyor.
Sen bilirsin.Real maçında çifte ṣans diyip X2 2.5 üst oynasam tek maç oranı 1.82
------
2.5 üst olur mu Real @RüzgarGülü
Sen bilirsin.
Evet 4 banko 2 surpriz.Sistem 4 6 ne ifade ediyor? En az 4 maç mı tutmalı ?
Alt üst güzel olur ama risk artıyor. Çok alengirli oynamak cazip gelse de düz mantık en iyisi
Ne diyorsun buna @12.Adam
Anadolu Efes - Olimpiakos 2
Sporting Lizbon 2
Monako - Lille 3,5 alt
Oynadık
Son dakika diye birşey yok 90 dakika maç. Yatıyor çoğu zaman zaten. İddaa siteleri felan sponsor olduğundan beri çok oyun dönüyor gibi dakika olaylarıSizin Dortmund son dakikalarda kurtardı maçı @RüzgarGülü @12.Adam
------
Bu kupon yattı. Anadolu Efes 2 farkla yendi. Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.
Ben sadece tahminde bulunuyorum, oynamıyorum.