- Reaksiyon puanı
- 34,589
- Puanı
- 1,061
3. Sezon gelir bence. Belki birçok kişi diziden çıkar girer yönetmen yapımcı değişir ama eder bizim ülkedeKızıl Goncalar yine hakkını vermiş reytinglerde. Zirvede bitecek bir iş olacak anlaşılan. Tabi son anda 3.sezonu yapalım gafletine düşmezlerse
Maalesef korktuğum da o 3.sezon çekilirse dizinin bu büyüsü kızılcık şerbetine döner. O kadar izlenilen bölüm anlamsızlaşır. Tadında bırakmayı öğrenseler iyi olacak :/3. Sezon gelir bence. Belki birçok kişi diziden çıkar girer yönetmen yapımcı değişir ama eder bizim ülkede
Mosi nin pc si okul ağına bağlı olduğundan kısıtlama yemiş. Ben kullanamazdım.iş Bilgisayarım okuldaydı (sadece YouTube olarak kullanabiliyorum), evdede maç için kumanda alındı. Son kısımları izlemedim. Bende eve gidince kalanını tamamlarım
Şimdi baktımda daha 40 dakika varmış izlemediğim. İyi. İzlenecek bir şeyler var
Demek sen evden getirdin uyanık seni.Sadece Youtube olarak kullanabilmen de gayet yeterli Ben de öğle molamda Youtube dahil tüm dijital platformlara bakabiliyorum Tabii üye olduklarıma
Aynen eve gidince keyif yaparsın güzelce Sen benden önce bitirirsin o zaman Etkili sahneler olursa yorumlaşırız
Masa başı çalıştığım için iş yerimde bilgisayarım var zatenMosi nin pc si okul ağına bağlı olduğundan kısıtlama yemiş. Ben kullanamazdım.
Demek sen evden getirdin uyanık seni.
Senin pc de kısıtlı mı?Masa başı çalıştığım için iş yerimde bilgisayarım var zaten
İlk zamanlar öyleydi ama sonradan hallettim artık full yetkiye sahibimSenin pc de kısıtlı mı?
Terfi mi aldın ? VPN mi kullandın ?İlk zamanlar öyleydi ama sonradan hallettim artık full yetkiye sahibim
İstekte bulundum bana yetki açın diye. VPN sadece telefonumda var, arada lazım olduğunda başvuruyoruz.Terfi mi aldın ? VPN mi kullandın ?
Telefonun armut 🍐 mu ?İstekte bulundum bana yetki açın diye. VPN sadece telefonumda var, arada lazım olduğunda başvuruyoruz.
ElmaTelefonun armut 🍐 mu ?
İzledim çok tatlı. Yaşasın çocuk masumluğuİzler misin?New York'ta sokakta karşılaşan iki küçük dost
New York'ta bir caddede karşılaşan iki çocuğun birbirlerine içten sarılmaları tüm dünyada viral oldu. Tüm haber portallarında kendine yer bulan video, siyahi çocuğun babası tarafından Facebook'a yüklendi.www.gzt.com
İcardi - Kerem @Sherlock kullanırdı hayırsızı andık.İzledim çok tatlı. Yaşasın çocuk masumluğu
Neye lazım oluyor ki ?İstekte bulundum bana yetki açın diye. VPN sadece telefonumda var, arada lazım olduğunda başvuruyoruz.
TW, Instagram vs kapandığındaNeye lazım oluyor ki ?
Öğle arasında yasaklı sitelere girmeye.TW, Instagram vs kapandığında
Ee buna gülecek ne var ki de arkadaşlar gülmüşler ?TW, Instagram vs kapandığında