Bakmaya doyamadığım bir çekim olmuştu.Fotoğrafçı: Muhsin Akgün
Ali Atay sayesinde yine bakmaya doyamadın bak. Ali Atay'ın fotoğraflarına bakmıştım Muhsin Akgün'ün sitesinden. Hazal Kaya'ya denk gelince, fotoğrafları da çok güzel bulunca, ekledim.Bakmaya doyamadığım bir çekim olmuştu.
Bu saça rağmen güzel demeye devam mı ediyorsun? 😱 Bu karelerde güzel olan tek şey Ozan Dolunay.Yeni fotoğraflar gelsin de atayım diye bekliyordum hatta geçen gün de aklıma düştü. Gerçi @dizi kolik buralarda olsa bana anca yorum yapmak düşerdi ama.
Hande Reçel'e falan güzel diyenler, kadın görmemişsiniz gelin artık buraya.
Ekli dosyayı görüntüle 109404
Ekli dosyayı görüntüle 109405
Ekli dosyayı görüntüle 109406Ekli dosyayı görüntüle 109407Ekli dosyayı görüntüle 109408
Saçmalamaya devam et...Bu saça rağmen güzel demeye devam mı ediyorsun? 😱 Bu karelerde güzel olan tek şey Ozan Dolunay.
Gerçekleri söylemek saçmalama mı oldu şimdi?Saçmalamaya devam et...
Ozan fanlığın ve Buğra antiliğin yüzünden Ozan'ı daha iyi buluyorsun ki iyi olan ortada. Hazal'ın güzel olan saçını güzel bulmadığın için Hazal'ın güzel olmadığını iddia ediyorsun. Gerçeklerin iyiymiş.Gerçekleri söylemek saçmalama mı oldu şimdi?
Saçı güzelliğini yok ediyor...Ozan fanlığın ve Buğra antiliğin yüzünden Ozan'ı daha iyi buluyorsun ki iyi olan ortada. Hazal'ın güzel olan saçını güzel bulmadığın için Hazal'ın güzel olmadığını iddia ediyorsun. Gerçeklerin iyiymiş.
Düşüncelerine saygı duymama kararı aldım.Saçı güzelliğini yok ediyor...
Er yada geç doğruları göreceğini düşünüyorum...Düşüncelerine saygı duymama kararı aldım.
İyi hadi bu gece de şakamatikliğini yaptın.Er yada geç doğruları göreceğini düşünüyorum...
Hazal Kaya > 5x Hande Erçel...Yeni fotoğraflar gelsin de atayım diye bekliyordum hatta geçen gün de aklıma düştü. Gerçi @dizi kolik buralarda olsa bana anca yorum yapmak düşerdi ama.
Hande Reçel'e falan güzel diyenler, kadın görmemişsiniz gelin artık buraya.
Ekli dosyayı görüntüle 109404
Ekli dosyayı görüntüle 109405
Ekli dosyayı görüntüle 109406Ekli dosyayı görüntüle 109407Ekli dosyayı görüntüle 109408
Sana laf atanların açık adresini ver teker teker döveyim...Hazal Kaya > 5x Hande Erçel...
@slhttnmtl olmayınca koyan da yok tabi.Böyle bir doğal güzelliğin resmini 2021 den beri kimse koymamış çok ilginç Cok doğal çok enerjik birisi 🤩
Ekli dosyayı görüntüle 129955Ekli dosyayı görüntüle 129956Ekli dosyayı görüntüle 129957Ekli dosyayı görüntüle 129958
İlk kez gördüm o üyeyi@slhttnmtl olmayınca koyan da yok tabi.