Maskeli Fedai
Favori Üye
Belliydi zaten patlayacağı Yarım kalan aşıklar umarım bu sefer kavuşurlar..Söz ve YavBah başkaydı… Deha balonunu patlattılar… Geçmiş galip geldi…
Belliydi zaten patlayacağı Yarım kalan aşıklar umarım bu sefer kavuşurlar..Söz ve YavBah başkaydı… Deha balonunu patlattılar… Geçmiş galip geldi…
Başka bir evrende, en güzel halinle.. Bu sefer mutlu son yazılmalı efsane çifte..Belliydi zaten patlayacağı Yarım kalan aşıklar umarım bu sefer kavuşurlar..
Herhangi ikisinden, bir tanesinin sezon finalinde ölmüyeceğini bilmeyen yoktur.Başka bir evrende, en güzel halinle.. Bu sefer mutlu son yazılmalı efsane çifte..
Teşkilat’ın dinamikleri bu dediğini gerektiriyor ama YavBah öyle sevilen bir çift ki, bir ilk yaşanıp ikisi de gelecek sezona taşınıp mutlu son gerçekleşebilir belki…Herhangi ikisinden, bir tanesinin sezon finalinde ölmüyeceğini bilmeyen yoktur.
(Diziyi takip edenler ne demek istediğimi anladı bile. Ben oyumu Aybüke Pusat'tan yana kullanıyorum.) 😂
Yok, senin dediğin bir ihtimal ama olmaz. İhtiyar mesela Neslihan'ın gerçek babası çıkacak. Ve Neslihan'ın dizide ki son hikayesi başlamış olacak. Altay'ın daha kardeşi,annesi, babası gelecek çok kişi var. 😂😂😂Teşkilat’ın dinamikleri bu dediğini gerektiriyor ama YavBah öyle sevilen bir çift ki, bir ilk yaşanıp ikisi de gelecek sezona taşınıp mutlu son gerçekleşebilir belki…
Aybüke yine ölecek yani… İzlememem isabet o zaman, bir travma daha kaldıramam. Söz dizisinden yaralıyız…Yok, senin dediğin bir ihtimal ama olmaz. İhtiyar mesela Neslihan'ın gerçek babası çıkacak. Ve Neslihan'ın dizide ki son hikayesi başlamış olacak. Altay'ın daha kardeşi,annesi, babası gelecek çok kişi var. 😂😂😂
Senarist ben değilim ama bende genel gidişat olarak böyle düşünüyorum. 😁Aybüke yine ölecek yani… İzlememem isabet o zaman, bir travma daha kaldıramam. Söz dizisinden yaralıyız…
Tolga Sarıtaş o dönem Arıza dizisinin bitmesine sebep olan diziye başrol oldu ve dizi bu sezon şaha kalktı hayat çok ilginç.Başka bir evrende, en güzel halinle.. Bu sefer mutlu son yazılmalı efsane çifte..
Ne alaka kardeşim ? < . . . > gibi efsane ye mağlup oldular.Söz ve YavBah başkaydı… Deha balonunu patlattılar… Geçmiş galip geldi…
Çukur, güçlü bir senaryosu olduğu için Söz'ü mağlup etti. Deha'da öyle bir senaryo olmadığı için Teşkilat'ı mağlup edemeyecekNe alaka kardeşim ? < . . . > gibi efsane ye mağlup oldular.
Aynen bu detayı ben de çok iyi biliyorum Arıza izlediğim için Cidden ilginç bir hayatTolga Sarıtaş o dönem Arıza dizisinin bitmesine sebep olan diziye başrol oldu ve dizi bu sezon şaha kalktı hayat çok ilginç.
Arıza yı beğendin yaniÇukur, güçlü bir senaryosu olduğu için Söz'ü mağlup etti. Deha'da öyle bir senaryo olmadığı için Teşkilat'ı mağlup edemeyecek
------
Aynen bu detayı ben de çok iyi biliyorum Arıza izlediğim için Cidden ilginç bir hayat
Söz'den sonra en yüksek reytinglerine Teşkilat ile ulaşacak
Arıza’da Ayça Ayşin Turan var Ayrıca akıcı bir diziydi, Deha da Arıza ile aynı düzeyde bir dizi işte fazlası değilArıza yı beğendim yani
Arıza’da Ayça Ayşin Turan var Ayrıca akıcı bir diziydi, Deha da Arıza ile aynı düzeyde bir dizi işte fazlası değil
Şahane hayatım a sabrı hemen bitmiştiDeha-Teşkilat yarışı daha çok su kaldıracak gibi duruyor, zamanla göreceğiz...
Now'ın Yabani ve Kirli Sepeti'ne gösterdiği engin sabrın ne zaman biteceğini merakla bekliyoruz...