6 Ekim 2024 Pazar Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Kim Milyoner Olmak İster - 1113. Bölüm | ATV

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
  • Anket kapatılmış .
Herhangi ikisinden, bir tanesinin sezon finalinde ölmüyeceğini bilmeyen yoktur.
(Diziyi takip edenler ne demek istediğimi anladı bile. Ben oyumu Aybüke Pusat'tan yana kullanıyorum.) 😂
Teşkilat’ın dinamikleri bu dediğini gerektiriyor ama YavBah öyle sevilen bir çift ki, bir ilk yaşanıp ikisi de gelecek sezona taşınıp mutlu son gerçekleşebilir belki…

Teşkilat’ın dinamikleri bu dediğini gerektiriyor ama YavBah öyle sevilen bir çift ki, bir ilk yaşanıp ikisi de gelecek sezona taşınıp mutlu son gerçekleşebilir belki…
Yok, senin dediğin bir ihtimal ama olmaz. İhtiyar mesela Neslihan'ın gerçek babası çıkacak. Ve Neslihan'ın dizide ki son hikayesi başlamış olacak. Altay'ın daha kardeşi,annesi, babası gelecek çok kişi var. 😂😂😂

Yok, senin dediğin bir ihtimal ama olmaz. İhtiyar mesela Neslihan'ın gerçek babası çıkacak. Ve Neslihan'ın dizide ki son hikayesi başlamış olacak. Altay'ın daha kardeşi,annesi, babası gelecek çok kişi var. 😂😂😂
Aybüke yine ölecek yani… İzlememem isabet o zaman, bir travma daha kaldıramam. Söz dizisinden yaralıyız…

Ne alaka kardeşim ? :A < . . . > gibi efsane ye mağlup oldular.
Çukur, güçlü bir senaryosu olduğu için Söz'ü mağlup etti. Deha'da öyle bir senaryo olmadığı için Teşkilat'ı mağlup edemeyecek :A
------

Tolga Sarıtaş o dönem Arıza dizisinin bitmesine sebep olan diziye başrol oldu ve dizi bu sezon şaha kalktı hayat çok ilginç. :A
Aynen bu detayı ben de çok iyi biliyorum Arıza izlediğim için :A Cidden ilginç bir hayat :A

Söz'den sonra en yüksek reytinglerine Teşkilat ile ulaşacak :A

Çukur, güçlü bir senaryosu olduğu için Söz'ü mağlup etti. Deha'da öyle bir senaryo olmadığı için Teşkilat'ı mağlup edemeyecek :A
------

Aynen bu detayı ben de çok iyi biliyorum Arıza izlediğim için :A Cidden ilginç bir hayat :A

Söz'den sonra en yüksek reytinglerine Teşkilat ile ulaşacak :A
Arıza yı beğendin yani :A

Son düzenleme: