Üstüne devrilir senin de pestilini çıkarıp gebertitim öyle ölürümBenim sinirlerim kuvvetli sen kendine dikkat et, kilodan hık diye geberiverirsin.
Üstüne devrilir senin de pestilini çıkarıp gebertitim öyle ölürümBenim sinirlerim kuvvetli sen kendine dikkat et, kilodan hık diye geberiverirsin.
Benimle yüz yüze gelme şerefine hiçbir zaman erişemeyeceğin için geberdiğinle kalacaksın.Üstüne devrilir senin de pestilini çıkarıp gebertitim öyle ölürüm
Koz gökten 100 dolarları atsam koklayarak ayağıma gelirsinBenimle yüz yüze gelme şerefine hiçbir zaman erişemeyeceğin için geberdiğinle kalacaksın.
Mezarına gelirim ancak.Koz gökten 100 dolarları atsam koklayarak ayağıma gelirsin
İmam hatip mezunu olman bir işe yarar , Yasin okursunMezarına gelirim ancak.
Hak etmediğin bir şeyi yapamam. Ancak tükürmek için gelirim.İmam hatip mezunu olman bir işe yarar , Yasin okursun
Iyyyyy kokar senin ağzın yani kaç kişiyle temas etmiş sonuçtaHak etmediğin bir şeyi yapamam. Ancak tükürmek için gelirim.
Herkesi kendi ağzınla karıştırma pis iftiracı. Beş vakit abdest görüyor bu ağız.Iyyyyy kokar senin ağzın yani kaç kişiyle temas etmiş sonuçta
Diyecek söz bulamıyorum.
gece yarısından sonra bakma sen tansiyonun düşer , uykun kaçar , acillik olursun
gece yarısından sonra bakma sen tansiyonun düşer , uykun kaçar , acillik olursun
soruya cevap mükemmel olmuşÖnceden dil altımı alıyorum
Hayır tansiyonum çıkmasın diye önceden alıyorumsoruya cevap mükemmel olmuş
-tansiyon düşer
-dil altı alıyorum
dil altı zaten zaten tansiyon düşürmek için değilmiydi ? tansiyonu sıfırlamayımı düşünüyorsun @Angelica
Olaaaay.
Ay odaklana odaklana cekete mi odaklandı pesss.Siyah ceket güzelmis ya bende isterim